Nissan Motor construieste o noua fabrica in China

Nissan Motor construieste o noua fabrica in China Data: 25 iunie 2012   Ora: 11:50

Producatorul auto nipon Nissan Motor Co a anuntat ca va investi nu mai putin de 785 milioane de dolari pentru a construi o noua fabrica in China.

Proiectul va fi realizat impreuna cu partenerul sau chinez Dongfeng Motor Co.

Fabrica va fi construita in orasul Dalian, din nord-estul Chinei si va avea o capacitate anuala de productie de 150.000 de vehicule pana in 2014.

Societatea mixta ar putea dubla capacitatea fabricii, la 300.000 de unitati pe an, pentru a-si indeplini obiectivul de a vinde 2 milioane de vehicule pana in 2015, pe cea mai mare piata auto din lume.

Dongfeng Motor a anuntat ca a semnat un contract pentru a livra 1.000 de vehicule electrice pana in 2014, pentru un program pilot al guvernului municipal din Dalian.

Nissan este o companie japoneza producatoare de automobile, infiintata in anul 1933.

In anul 1999, companiile Renault si Nissan au format o alianta compania rezultata avand numele de Renault-Nissan.

In 2003 Nissan inaugureaza Centrul European de Design in Londra.Compania inregistreaza un venit operational record de 6,25 miliarde de euro si un profit de 10,8% in anul fiscal 2002, maximul atins in industrie.

Compania a vandut 4,08 milioane de vehicule in anul 2010, in crestere cu 21,5% fata de anul precedent.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri International


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult