Misiune FMI in tara problema

Misiune FMI in tara problema Data: 2 august 2012   Ora: 07:51

De aceasta data nu este vorba de Romania ci de Ucraina, o tara careia FMI i-a suspendat ajutorul dupa ce s-a lasat cu greu convinsa sa puna in aplicare masuri de austeritate bugetara.

Intr-un comunicat de presa institutia internationala anunta ca va trimite in septembrie o misiune in Ucraina.

In document scrie ca "la cererea autoritatilor, o misiune a FMI se va duce in Ucraina pentru a evalua programul bugetar al guvernului".

Ucraina a fost nevoita sa se imprumute luna trecuta de la FMI cu o suma record de 2 miliarde de dolari, la o rata anuala de 9,25%.

Banii urmau sa fie folositi in refinantarea creditelor contractate mai devreme si sa finanteze deficitul bugetar al fostei republici sovietice.

Acum Guvernul ucrainean negociaza reluarea unui imprumut de la FMI.

Acesta insa a blocat ajutorul Kievului dupa ce partea ucrineana, a respins punerea in aplicare a unor masuri de austeritate cerute de Fond.

Cele doua parti nu cad deacord in privinta pretului la gaze pentru consumatori.

Autoritatile refuza sa creasca tariful odata cu apropierea alegerilor parlamentare la sfarsitul lunii octombrie.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri International


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult