MasterCard lanseaza serviciul digital de plata MasterPass

MasterCard lanseaza serviciul digital de plata MasterPass Data: 25 februarie 2013   Ora: 11:27

MasterCard a lansat, in cadrul Mobile World Congress, MasterPass, un serviciu digital care permite consumatorilor sa foloseasca orice card sau dispozitiv de plata pentru cumparaturi in mediul online, in magazine etc.

Orice dispozitiv devine un instrument cu care poti face cumparaturi. MasterPass cumuleaza toate metodele de plata, de la cardurile traditionale din plastic, pana la portofelele electronice, si ofera consumatorilor posibilitatea de a plati de oriunde, intr-un mod foarte simplu, cu un singur gest”, spune Ed McLaughlin, Chief Emerging Payments Officer, MasterCard.

Noul serviciu este o versiune imbunatatita a PayPass Wallet Services, care a fost lansat in primavara lui 2012 si a fost testat de cativa comercianti si emitenti. Acum, consumatorii din toata lumea pot sa se inscrie pentru a utiliza serviciul, prin intermediul institutiilor financiare din Australia si Canada, pana la sfarsitul lunii martie, si al celor din SUA si Marea Britanie, pana la sfarsitul primaverii, respectiv al verii. In plus, in 2013, MasterPass va fi disponibil si pe alte piete, printre care: Belgia, Brazilia, China, Franta, Italia, Olanda, Singapore, Spania si Suedia.

Serviciile MasterPass includ:

- Servicii de plata: pentru a oferi comerciantilor o modalitate convenabila de acceptare a platilor electronice, indiferent de locul unde se afla consumatorul. Chiar daca este vorba de plati direct la casa sau de plati realizate in timp ce consumatorul se plimba printre rafturile magazinului, MasterPass va sustine folosirea tehnologiei NFC, QR codes, tag-uri sau dispozitive mobile. Pentru cumparaturile online, este pus la dispozitie un proces simplu de plata, eliminand nevoia de a introduce de fiecare data informatii detaliate despre adresa de livrare si despre card.

- Portofele conectate la MasterPass: pentru a permite bancilor, comerciantilor si partenerilor sa ofere propriile lor portofele. Consumatorii pot pastra in siguranta datele cardului si adresa de livrare, pe o platforma securizata, de tip cloud. In plus, portofelul permite utilizatorilor ca, pe langa cardurile MasterCard, sa foloseasca si cardurile de debit, de credit sau cele preplatite, emise sub o alta marca.

- Servicii cu valoare adaugata: pentru a imbunatati procesul de cumparare inainte, in timpul si dupa plata. Prin intermediul acestora, consumatorul primeste mai multe informatii, precum cele despre situatia contului, alerte in timp real, programe de loialitate, oferte etc.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri International


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Este posibil un imprumut fara verificarea biroului de credit?

Dacă aveți un istoric negativ de plată în biroul de credite, cel mai probabil vă întrebați dacă un împrumut fără ... citeste mai mult