Fondatorul WikiLeaks a riscat arestarea. Afla ce a facut

Fondatorul WikiLeaks a riscat arestarea. Afla ce a facut Data: 20 august 2012   Ora: 07:38

Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, a aparut duminica la balconul ambasadei Ecuadorului la Londra, pentru prima oara de cand s-a refugiat in acest sediu.

El a cerut Statelor Unite sa "puna capat vanatorii de vrajitoare" impotriva WikiLeaks.

Potrivit AFP, el a multumit tuturor celor care l-au ajutat, in special statului sud-american care i-a acordat azil politic.

Assange risca arestarea si extradarea imediata in Suedia daca paseste in afara sediului ambasadei.

Astfel el a ales sa vorbeasca, fara riscul de a fi arestat, de pe balconul aflat la hochparterul cladirii, chiar deasupra politistilor care doreau sa il retina.

Fostul judecator spaniol Baltasar Garzon, care este in acest moment avocatul lui Assange, a mentionat ca acesta se afla intr-o "stare de spirit combativa".

Garzon a mai adaugat ca Julian Assange multumeste ecuadorienilor si a cerut avocatului sau sa inainteze o actiune in justitie pentru a proteja drepturile WikiLeaks, ale sale si ale tuturor persoanelor care au facut obiectul unei anchete.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri International


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult