ProCredit Bank a raportat un profit in crestere pentru 2013

ProCredit Bank a raportat un profit in crestere pentru 2013 Data: 12 mai 2014   Ora: 14:16

ProCredit Bank a incheiat anul 2013 cu un profit net de 2.017.175 de euro conform datelor financiare auditate, inregistrand o crestere semnificativa fata de rezultatul de 498.268 de euro obtinut in 2012.

Activele bancii au crescut cu 13%, atingand valoarea de 308 milioane de euro, iar rata solvabilitatii a fost de asemenea in crestere, avand la sfarsitul anului trecut valoarea de 16,59%.

Banca avea la sfarsitul lui 2013 un portofoliu de credite in derulare de 241 milioane de euro si fonduri atrase de la clienti de 198 milioane de euro, cifre calculate ca sume principale, cresterile de portofolii inregistrate fata de anul anterior fiind de 18% pentru fonduri, respectiv 12% pentru creditele in derulare. ProCredit Bank isi finanteaza cu preponderenta portofoliul de credite din fonduri interne atrase de la clienti, gradul de acoperire fiind de peste 82%.

In ceea ce priveste operatiunile de finantare, 67% dintre credite au fost acordate IMM-urilor.

Volumul tranzactiilor a depasit peste 1,2 miliarde de euro anul trecut, in crestere de la 1 miliard de euro in 2012, dintre acestea 42% fiind realizate prin noua platforma Internet Banking.

Banca are o retea de 28 de sucursale si agentii, fiind prezenta in toate orasele importante si deservind o arie larga de clienti persoane juridice si fizice.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Banci Si Asigurari


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »



Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult



Advertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult





Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult