Banca Romaneasca ofera premii in valoare totala de 14.250 de lei clientilor care detin pachetul Pensia Activa

Banca Romaneasca ofera premii in valoare totala de 14.250 de lei clientilor care detin pachetul Pensia Activa Data: 2 septembrie 2015   Ora: 16:52
  • Banca Românească recompensează 45 de clienți cu premii de până la 500 de lei.
  • Clienții care dețin pachetul Pensia Activă de la Banca Românească sunt persoane obișnuite cu utilizarea produselor bancare, cu pensii medii spre ridicate.

 Bucuresti, 2 Septembrie 2015 – În perioada 14 august – 19 octombrie, Banca Românească S.A. – Membră a Grupului National Bank of Greece – derulează Campania “Pensia Activă”, prin care premiază clienții care dețin un pachet “Pensia Activă” și constituie un depozit la termen din surse noi. Astfel, primii 45 de clienți care, în perioada campaniei constituie un depozit la termen de minim EUR 2,000, cu fonduri noi și lao scadență de 120 de zile, și care dețin sau solicită un pachet “Pensia Activă”, vor fi recompensați cu premii în valoare totală de 14.250 de lei. Primii 15 clienți care îndeplinesc criteriile vor câștiga premii în valoare de 500 de lei, următorii 15 vor primi 300 de lei, în timp ce în cazul ultimilor 15 clienți, primele sunt în valoare de 150 de lei. Campania se desfășoară în întreaga rețea de sucursale Banca Românească și se adresează atât clienților fideli ai Băncii Românesti, cât și clienților noi. Extragerea se va realiza în prima jumătate a lunii martie, 2016, iar premiile vor fi acordate în perioada 15 – 31 martie 2016. 

“Pensionarii reprezintă un segment important pentru banca noastră, cu o pondere considerabilă în portofoliul de clienți și cred că vremurile în care pensia era adusă de poștaș o să se transforme curând în amintire. De aceea, am dezvoltat pachetul Pensia Activă, un produs care înseamnă, în primul rând, siguranță financiară, costuri mici, dobânzi competitive și servicii de calitate. Practic, le oferim posibilitatea de a economisi bani și timp beneficiind în același timp de comisioane reduse și dobânzi la depozite mai mari decât cele standard”, declară Dan Grigoriu, Director Divizia Produse și Segmente Retail, Banca Românească.

Printre avantajele pachetului pentru incasarea pensiei in cont se numara accesul gratuit la banii din cont la orice ATM din rețeaua Băncii Românești, comision 0 la plățile efectuate cu cardul la comercianți și dobândă mai mare decât cea standard la depozitul la termen “Pensionar”. 

 Clienții care dețin deja pachetul “Pensia Activă” sunt persoane obișnuite cu utilizarea produselor bancare, cu pensii medii și ridicate. Mai bine de 20% dintre aceștia au constituit deja depozite la termen prin Banca Românească.

Mai multe despre pachetul „Pensia Activă”, dar și despre regulamentul și premiile campaniei: https://www.banca-romaneasca.ro/pentru-tine/plati/pachetul-pensia-activa/avantaje.html.

 Despre Banca Românească:

Banca Românească este una dintre instituţiile financiare importante care activează pe piaţa din România oferind clienţilor săi, persoane fizice şi juridice, o gamă largă de produse şi servicii de calitate adaptate nevoilor fiecăruia. Cu un capital social de peste 700 de milioane de lei şi o reţea naţională de sucursale în majoritatea oraşelor importante ale ţării, Banca Românească are 22 de ani de activitate pe piaţa bancară din România. În octombrie 2003, cel mai mare grup financiar din sud-estul Europei, National Bank of Greece (NBG), a cumpărat pachetul majoritar de la Banca Românească, deţinând în prezent 99,279% din capitalul social al acesteia. Banca Românească este una dintre cele mai bine capitalizate bănci de pe piaţa locală, cu un indice de solvabilitate de cca. 18,5%.

National Bank of Greece este cel mai vechi şi cel mai mare grup financiar din Grecia, fiind fondat în anul 1841 şi listat la Bursa de Valori din Atena încă din anul 1880. Începând cu octombrie 1999, grupul este listat şi la Bursa de Valori din New York (NYSE). National Bank of Greece are o experienţă de 173 de ani, cu o puternică prezenţă internaţională prin cele peste 1.600 de unităţi bancare.

www.banca-romaneasca.ro

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Banci Si Asigurari


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Un nou studiu GLAMI despre cumpărăturile online de modă: 67% dintre români simt că prețurile articolelor fashion au crescut după începerea războiului din Ucraina

Această nouă inițiativă face parte din Fashion (Re)search, un studiu periodic al obiceiurilor și tendințelor consumatorilor. Datele au fost ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Găsirea stilistului potrivit în doar câteva minute cu ajutorul aplicației Stailer

Vizita la saloanele de beauty este deseori necesară, alteori mergem la salon doar din plăcere, pentru a ne relaxa și pentru a face o schimbare cu ... citeste mai mult