ProB@nking

ProCredit Bank

internet banking de la ProCredit Bank - Descriere produs

ProB@nking este un instrument modern care va permite un acces continuu la serviciile ProCredit Bank, astfel incat tranzactiile curente sa fie derulate fara fi nevoie sa va prezentati la ghiseul bancii.



Caracteristici produs

Solicitanti Persoane fizice
Servicii Vizualizarea soldurilor si a tranzactiilor efectuate; Vizualizarea extraselor de cont, precum si posibilitatea de a le exporta in tabele .xls (MS Excel) si de a le tipari; Schimburi valutare - cumparare sau vanzare valuta; Efectuarea de plati intrabancare: transferuri intre conturile dumneavoastra detinute la ProCredit Bank; transferuri catre alti clienti ProCredit Bank; Efectuarea de plati interbancare: Ordine de Plata (transferuri catre conturi deschise la alte banci din Romania); Ordine de Plata de Trezorerie (Transferuri catre conturile deschise la Trezoreria statului); Efectuarea de plati internationale.
  Comanda  

Facilitati

Facilitati Mobilitate - clientul poate accesa ProB@nking indiferent de zona geografica unde se afla (la birou, in vacanta, acasa, in afara tarii), atat timp cat are la dispozitie o conexiune la internet prin intemediul unui computer. Disponibilitate - acest serviciu este diponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Economie de timp - tranzactiile ordonate prin intermediul aplicatiei ProB@nking sunt procesate online, avand in orice moment informatiile referitoare la disponibilul din cont, fara a mai fi necesara deplasarea la banca. Informatii in timp real - toate tranzactiile sunt vizibile in orice moment al zilei, clientul avand in orice moment posibilitatea sa afle care este stadiul de procesare a unei plati ordonate, care este soldul conturilor detinute, care este cursul valutar la care se fac transferurile. Transparenta -clientul este in permanenta informat cu privire la comisioanele pe care le implica o anumita tranzactie, avand posibilitatea consultarii foarte facile a listei de preturi si a cursului de schimb valutar pe parcursul utilizarii aplicatiei.
  Comanda  

Comisioane

Comisoane Costuri reduse - comisioanele tranzactiilor efectuate prin aplicatia ProB@nking sunt cu 50% mai mici decat cele pe suport hartie, efectuate la ghiseul bancii.
  Comanda  

Securitate date

Siguranta ProB@nking a fost conceput garantand un inalt nivel de securitate a tranzactiilor efectuate, iar autentificarea clientilor se face prin intermediul numelui de utilizator, al parolei si al token-ului.
  Comanda  

Observatii

Observatii -
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la ProCredit Bank:
Credite Investitii ProCredit Bank   Depozite La termen ProCredit Bank   Depozite Cont de acumulare ProCredit Bank   Credite Fonduri structurale ProCredit Bank   Credite Pe termen scurt ProCredit Bank  


 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0