Online Banking

UniCredit Bank

internet banking de la UniCredit Bank - Descriere produs

Online Banking este aliatul dumneavoastra in lupta cu timpul. Daca aveti la indemana un computer cu acces la internet, considerati ca ati economisit timpul pierdut pe drum pana la banca si va aflati deja fata in fata cu finantele dumneavoastra personale.



Caracteristici produs

Solicitanti Persoane fizice
Servicii Plati in lei catre furnizori de servicii (facturi de electricitate, gaz, telefonie, rate leasing etc); plati in valuta si schimburi valutare; verificarea soldului si a tranzactiilor de pe conturi; consultarea tranzactiilor rezervate pe card; consultarea extraselor de cont pentru posesorii de card de credit; transferuri interne intre conturile aceluiasi client; efectuarea de plati in RON si in valuta programate pentru o anumita data; constituirea si anularea depozitelor la termen; consultarea dobanzilor si a ratelor de schimb valutar practicate de UniCredit Tiriac Bank; comunicarea interactiva cu banca prin mesaje online; plati in lei si in valuta, intra- si inter- bancare, incluzand si Trezoreria; autorizari Direct Debit chiar din internet banking; completarea formularelor de la ghiseu si trimiterea lor si din internet banking, scutindu-va astfel de drumuri la banca; personalizarea meniului cu "Favorites" pentru eficientizarea timpului.
  Comanda  

Facilitati

Facilitati Posibilitatea salvarii informatiilor despre beneficiari si a sabloanelor de plati atat pentru transferuri in lei, cat si pentru transferuri in valuta; Existenta sabloanelor predefinite de catre banca pentru plati catre o serie de furnizori de servicii; Posibilitatea crearii de ordine de plata programate.
  Comanda  

Comisioane

Comisoane -
  Comanda  

Securitate date

Siguranta Contra unei taxe de 12 EUR+TVA, veti primi si dispozitivul DIGIPASS care asigura securitatea si personalizarea operatiunilor online.
  Comanda  

Observatii

Observatii -
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la UniCredit Bank:
Credite Investitii UniCredit Bank   Credite Linii de credit UniCredit Bank   Credite Pe termen scurt UniCredit Bank   Credite Imobiliare UniCredit Bank   Credite Nevoi Personale UniCredit Bank  


 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Economie de bani: injumatatiti cheltuielile cu comisioanele bancii, tarifele pentru operatiunile efectuate prin Online banking fiind cu 50% mai mici in raport cu cele efectuate la ghiseele bancii. Economie de timp: seviciul este activ permanent, scutindu-va pe dumneavoastra de grija orarului de la ghiseele bancii.
  • Mobilitate: accesati Online B@nking de oriunde aveti la dispozitie o legatura la Internet. Ore limita de procesare prelungite fata de ghiseu: castigati mai mult timp pentru tranzactiile dumneavoastra daca le efectuati de la computer.
  • Acces facil la conturile proprii, dar si ale sotului/sotiei: cu acordul titularului de cont, puteti sa deveniti utilizator si sa vizualizati/tranzactionati si conturile apartinand sotului/sotiei, avand astfel control si acces permanent la finantele familiei. Informare permanenta: stiti in orice moment unde si pe ce ati cheltuit banii dumneavoastra; este suficient sa verificati optiunea Istoric din meniul Informatii Conturi; in plus, puteti proteja mediul inconjurator daca decideti sa pastrati aceste informatii in format electronic, fara sa mai tipariti extrasul de cont.