Internet Banking

CEC Bank

internet banking de la CEC Bank - Descriere produs

Un serviciu de Internet Banking pus la dispozitie de catre CEC Bank, care iti asigura accesul la produsele si serviciile noastre bancare 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana. Poti sa efectuezi diverse operatiuni bancare, de la birou, de acasa sau de oriunde in lume. Tot ceea ce iti trebuie este un PC si o conexiune internet.



Caracteristici produs

Solicitanti Persoane fizice
Servicii Plati interne si externe, in lei sau in valuta, intra si interbancare; Programare ordine de plata periodice; Plati in asteptare (standing orders) - ordine de plata care au indicata o anumita zi de executie a platii, alta decat ziua curenta; Schimburi valutare; Depozite - constituire, lichidare; Rapoarte: extrase de cont, istoric operatiuni, vizualizare solduri, stare financiara; Incarcare fisiere plati din aplicatiile clientilor in solutia de Internet Banking.
  Comanda  

Facilitati

Facilitati Mobilitate: acces de la orice legatura Internet; Comoditate, confort; Securitate: acelasi grad de protectie ca si sistemul informatic al bancii; Economisirea timpului: timp de procesare considerabil redus; Costuri mai mici per tranzactie - comisioane mai mici cu 30% decat la ghiseele bancii; Evitarea stresului si a aglomeratiei; Disponibilitate - non stop de la orice dispozitiv conectat la Internet.
  Comanda  

Comisioane

Comisoane Abonament lunar CEConline: 3 lei. Garantie/Contravaloare Digipass: 62 lei. Schimburile valutare, constituirea si lichidarea de depozit, incasarile si platile intrabancare sunt gratuite.
  Comanda  

Securitate date

Siguranta Este garantata prin urmatoarele masuri: Comunicatia client - banca este criptata folosind protocolul SSL 3.0 128 biti; Dispozitivul digipass este protejat de un cod PIN, necesar pentru autentificarea in Internet Banking; Accesul utilizatorilor se face pe baza unui cod unic generat de catre digipass si a unui nume de utilizator ales de catre client; Semnarea digitala a tranzactiilor se face cu codul unic generat de catre digipass, pentru a asigura non-repudierea operatiunilor; Securitatea sistemului este marita prin masurile de protectie a retelei cu dispozitive firewall; Sistemul deconecteaza automat un utilizator dupa 10 minute de inactivitate; Blocarea automata a digipass-ului dupa 3 incercari gresite de a introduce codul PIN.
  Comanda  

Observatii

Observatii Pentru a utiliza acest serviciu trebuie in primul rand sa aveti un cont deschis la una din unitatile CEC Bank.
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la CEC Bank:
Credite Investitii CEC Bank   Credite Investitii CEC Bank   Credite Ipotecare CEC Bank   Depozite La termen CEC Bank   Credite Imobiliare CEC Bank   Credite Pe termen scurt CEC Bank   Credite Linii de credit CEC Bank   Credite Pe termen scurt CEC Bank   Credite Fonduri structurale CEC Bank   Depozite La termen CEC Bank   Depozite La termen CEC Bank   Credite Linii de credit CEC Bank   Credite Fonduri structurale CEC Bank   Credite Refinantare Consum CEC Bank  


 
 
Abonare newsletter


Comentarii


2 comentarii


Maria Cabuta , acum over 10 years
  (206)   (190)

Dorescvizualizez extrasul de cont.Ce pasi trebuie sa urmez
Multumesc
 
bobonete florin adrian , acum over 11 years
  (240)   (254)

as vrea sa pot sa ferific soldul prin serviciul internet banking...va rog frumos...ce trebuie sa fac?