Garanti Online

Garanti Bank S.A.

internet banking de la Garanti Bank S.A. - Descriere produs

Indiferent daca va aflati acasa sau la serviciu, prin intermediul calculatorului, puteti realiza operatiuni online care nu implica depunere sau ridicare de numerar. 



Caracteristici produs

Solicitanti Persoane fizice.
Servicii Conturi; Transferuri de Bani; Ordine de Plata; Tranzactii Carduri; Tranzactii; Investitii; Informatii Generale.
  Comanda  

Facilitati

Facilitati Utilizand serviciul Garanti Online tranzactiile Dvs sunt procesate in timp real fara a fi nevoie de o aprobare ulterioara inregistrarii. Astfel nu mai depindeti de un program sau flux de procesare a platilor. Transferul Dvs este trimis imediat ce a fost introdus. Garanti Online este mereu la dispozitia dumneavoastra. Daca aveti acces la un calculator cu o conexiune la internet, puteti folosi Garanti Online in orice moment.
  Comanda  

Comisioane

Comisoane Cele mai scazute comisioane de pe piata. Comision pentru deschiderea serviciului Garanti Online, 5 RON. Comision pentru reactivarea serviciului Garanti Online ( inlocuire ciframatic in urma pierderii sau deteriorarii primului dispozitiv), 50 RON. Transfer intrabancar, GRATUIT. Transfer interbancar in RON (EFT), 1 RON per tranzactie indiferent de valoare. Transfer interbancar in valuta (SWIFT), 50 RON per tranzactie indiferent de valoare.
  Comanda  

Securitate date

Siguranta Pentru serviciul Garanti Online - Persoane fizice veti plati urmatoarele comisioane si taxe: Securitatea tranzactiilor financiare pe care le realizati prin Garanti Online si a informatiilor dumneavoastra personale este foarte importanta. Pentru a mentine cel mai inalt nivel de securitate pentru clientii sai, GarantiBank analizeaza permanent cele mai noi si mai performante masuri de securitate si le aplica pentru a obtine un nivel maxim de securitate.
  Comanda  

Observatii

Observatii Clientii care deschid depozite la termen prin intermediul serviciului de Internet Banking, Garanti Online, beneficiaza de o dobanda mai mare cu 0.5 puncte procentuale, la deschiderea unui depozit in RON, si o dobanda mai mare cu 0.25 p.p., la deschiderea unui depozit in EUR sau USD.
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Garanti Bank S.A.:
Depozite La termen Garanti Bank S.A.   Depozite La termen Garanti Bank S.A.   Carduri De credit Garanti Bank S.A.   Depozite La termen Garanti Bank S.A.  


 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0