e-ximBanking

Banca de Import Export a Romaniei

internet banking de la Banca de Import Export a Romaniei - Descriere produs

De la finele anului trecut a devenit activa noua varianta a serviciului de internet banking - e-ximBanking - care aduce utilizatorilor o simplificare substantiala a procesarii si gestionarii conturilor si o diminuare a timpului de vizualizare a tranzactiilor.  Noua aplicatie este disponibila 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana, pentru clientii EximBank.



Caracteristici produs

Solicitanti Persoane Fizice
Servicii Efectuarea de plati in lei si valuta; constituirea sau lichidarea de depozite; administrarea propriilor parole de utilizator; transferul de date din/in sistemul propriu de evidenta financiar contabila; obtinerea de informatii referitoare la situatia conturilor curente, depozitelor la termen, creditelor proprii; informatii despre ratele de dobanda si cursurile valutare practicate de EximBank.
  Comanda  

Facilitati

Facilitati Posibilitatea personalizarii ecranului de lucru in functie de necesitati (operatii des folosite, conturi preferate, setari cautari rapide, etc.); diminuarea timpului de actualizare pentru vizualizarea informatiilor, tranzactiilor si soldurilor (maximum un minut); simplificarea modului de conectare si autentificare, in conditii de maxima securitate; posibilitatea efectuarii de plati 'programate', precum si modele de plati; posibilitatea de a schimba mesaje cu banca; abonament gratuit.
  Comanda  

Comisioane

Comisoane -
  Comanda  

Securitate date

Siguranta -
  Comanda  

Observatii

Observatii -
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Banca de Import Export a Romaniei:



 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0