Credit Europe Net

Credit Europe Bank

internet banking de la Credit Europe Bank - Descriere produs

Fii propriul tau banker folosind serviciul de Internet banking Credit Europe Net oferit de Credit Europe Bank. Ai acces on-line securizat de oriunde la conturile tale si poti efectua operatiuni bancare 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana.



Caracteristici produs

Solicitanti Persoane fizice
Servicii Principalele operatuni care se pot efectua: Conturi: posibilitatea vizualizarii soldului conturilor pe care clientul le are deschise la Credit Europe Bank; posibilitatea solicitarii extrase pentru conturile deschise la Credit Europe Bank. Plati: Plati in lei; Plati in valuta; Plati programate; Modele plati: ( clientul poate seta un sablon pentru acelasi tip de ordin de plata); Transferuri intre conturile proprii; Import de plati; Schimb valutar. Depozite: Clientul poate opta pentru constituirea de depozite la termen sau cu plata lunara pe o perioada de 1, 3, 6, 9 sau 12 luni; Depozitele se pot efectua automat prin selectarea contului sursa pe care clientul il are deschis la Credit Europe Bank; Depozitele pot fi prelungite automat sau lichidate la scadenta, daca aceasta optiune este selectata in momentul constituirii.
  Comanda  

Facilitati

Facilitati Clientul beneficiaza tot timpul de un istoric al tranzactiilor efectuate pe fiecare cont in parte Credit Europe Net ofera in timp real informatii financiare generale: cursuri valutare, dobanzi practicate de banca.
  Comanda  

Comisioane

Comisoane -
  Comanda  

Securitate date

Siguranta -
  Comanda  

Observatii

Observatii Pentru orice problema aparuta in utilizarea aplicatiei de Internet banking clientii se pot adresa echipei de suport tehnic.
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Credit Europe Bank:
Depozite Cont Curent Credit Europe Bank   Depozite La termen Credit Europe Bank   Depozite La termen Credit Europe Bank   Depozite Cont de acumulare Credit Europe Bank   Carduri De credit Credit Europe Bank   Depozite La termen Credit Europe Bank   Credite Investitii Credit Europe Bank   Credite Linii de credit Credit Europe Bank   Credite Investitii Credit Europe Bank  


 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0