eFIN

Franciza Loy Kee

Descriere:

Loy Kee a aparut pe piata inca din 1953 din dragostea si pasiunea pentru gatit. In 1953 era un loc unic popular printre familiile care doreau sa manance pui cu orez in stil hainanez. De-a lungul anilor s-a dezvoltat intr-un ritm rapid devenind un business de anvergura in Singapore.

Loy Kee a devenit cel mai cunoscut si original restaurant specializat in servirea puiului cu orez din Singapore si regiune. Loy Kee International Pte Ltd se mandreste ca fiind considerat drept unul din pionierii puiului cu orez care ofera retete originale hainaneze in Singapore.

Principalele avantaje:

- Veti livra prospetime absoluta;

- Veti servi consumatorilor produse de calitate;

- Veti beneficia de programe de instruire de inalt nivel

Cerinte:

Tip de contract: franciza simpla si/sau Master Franciza;

Taxa pentru Master Franciza: negociabila;

Taxa de Marketing: 3%;

Plan de dezvoltare : Variabil.



Domeniul de activitate

Bauturi si alimente
Tara de origine:
Singapore
Anul inceperii activitatii:
1953

Dimensiunea retelei de franciza

 

Marca in Romania

 
Prezenta:
Nu

Franciza in cifre

 
Investitie totala:
aprox. 140000 EURO
Taxa de franciza:
35000 EURO
Redeventa:
5 %
Durata contractului:
6 ani
Informatii suplimentare:

Pagina realizata cu sprijinul Asociatiei Romane de Franciza.