eFIN

Franciza SRBA Broker de Asigurare Reasigurare

Descriere:

SRBA Broker de Asigurare Reasigurare activeaza pe piata de brokeraj in asigurari din anul 1998 si se bucura de o foarte buna reputatie si recunoastere profesionala si o excelenta relatie cu clientii si colaboratorii.

SRBA nu percepe nicio taxa de franciza, taxa de marketing sau redeventa lunara. Taxele legale necesare dezvlotarii activitatii sunt suportate de catre SRBA (autorizatie CSA, taxe CSA, asigurare raspundere civila profesionala). Investitia totala de cel putin 1000 euro reprezinta un minim de amenajare a spatiului si a costurilor aferente acestuia.

SRBA detine in momentul de fata cea mai avansata platforma de emitere a politelor din punct de vedere tehnologic si este singura companie din Romania care ofera gratuit tot suportul de emitere a politelor.

Astfel, din platforma SRBA puteti emite electronic polite RCA de la 11 cei mai mari asiguratori de pe piata, polite PAD/facultative de asigurare a locuintei, asigurari de calatorie si polite CASCO. In ceea ce priveste CASCO, platforma ofera un mod foarte simplu si intuitiv de introducere a datelor cat si automatizarea unor porcese cum ar fi obtinerea pretului de nou a autovehiculului pe baza datelor de identificare a acestuia.Domeniul de activitate

Bancare si asigurari
Tara de origine:
Romania
Anul inceperii activitatii:
1998

Dimensiunea retelei de franciza

 
Prezenta in urmatoarele tari:
Romania

Marca in Romania

 
Prezenta:
Da

Franciza in cifre

 
Investitie initiala:
aprox. 1000 EURO
Informatii suplimentare:

Aceasta pagina a fost realizata cu sprijinul Asociatiei Romane de Franciza.