090 Declaratie de mentiuni pentru nerezidenti

Data: 30 noiembrie 2010   Ora: 17:17

090 - Declaratie de inregistrare fiscala / declaratie de mentiuni pentru contribuabilii nerezidenti stabiliti in spatiul comunitar care se inregistreaza direct (OPANAF 7/2010)

Descriere ANAF :

Formular 090 Contribuabilii nerezidenti, stabiliti in spatiul comunitar, care au dreptul de a se inregistra direct in Romania, au obligatia de a depune acest formular la Serviciul de administrare a contribuabililor nerezidenti din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice a Municipiului Bucuresti.

Formularul se depune direct la registratura sau la posta, prin scrisoare recomandata, si va fi insotit de o copie autentificata a certificatului de inregistrare eliberat de autoritatea fiscala din tara in care este stabilit contribuabilul.

Copia certificatului de inregistrare va fi insotita de traducerea in limba romana, certificata de traducatori autorizati.

Declaratia nu se completeaza de catre contribuabilii nerezidenti care au desemnat un reprezentant fiscal  si nici de catre persoanele impozabile care au un sediu fix in Romania.

Pentru a descarca acest formular, click aici.

   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »    Stiri ultima ora