POR Axa 5 DMI 5.3 Depunerea cererii de finantare

Data: 15 aprilie 2011   Ora: 09:43

Solicitantul trebuie sa depuna Cererea de finantare impreuna cu toate anexele completate in limba romana, in 4 exemplare (1 original si 3 copii). Exemplarele vor fi marcate clar, pe coperta, in partea superioara dreapta, cu „ORIGINAL”, respectiv „COPIA nr.1”, „COPIA nr.2”, „COPIA nr.3”.

Se recomanda ca, pe langa cele 4 exemplare, solicitantul sa isi realizeze un exemplar propriu, complet al dosarului Cererii de finantare.

Cererea de finantare (in original si 3 copii), va fi trimisa intr-un colet sigilat prin posta recomandata, curier, sau depuse personal, la sediul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Locuintei.

Partea exterioara a coletului sigilat, corespunzator cererii de finantare trebuie sa poarte, in mod obligatoriu o eticheta cu urmatoarele informatii:

Cerere de finantare pentru Programul Operational Regional 2007-2013

Axa prioritara

5 Dezvoltarea durabila  si promovarea turismului

Domeniul major de interventie

5.3. Promovarea potentialului turistic si crearea infrastructurii necesare, in scopul cresterii atractivitatii Romaniei ca destinatie turistica

Operatiunea <se va completa cu titlul operatiunii A sau C>

Autoritate de management

Ministerului Dezvoltarii Regionale si Locuintei

 

Solicitant

Ministerul Turismului

Proiectul

<Tiltul proiectului>

Cererile de finantare trimise prin orice alte mijloace (ex: fax sau e-mail) nu vor fi luate in considerare.

La depunere, fiecare Cerere de finantare va primi un numar de inregistrare ce va fi comunicat solicitantului (persoanei de contact a solicitantului).

   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »



    Stiri ultima ora