Fondul Deschis de Investitii Raiffeisen Romania Actiuni

Raiffeisen Asset Management SA
DOBANDA -0.16%  

fonduri mutuale in RON de la Raiffeisen Asset Management SA - Descriere produs

Obiectivul Fondului este de a plasa resursele financiare in scopul obtinerii unei cresteri pe termen mediu si lung a capitalului investit.

Fondul are ca politica de investitii plasarea resurselor preponderent in actiuni ale companiilor romanesti cotate, pana la 100% din activele Fondului.Caracteristici produs

Tip fond Actiuni
Data lansare produs 22.08.2007
Val unitate fond 33.4400 RON
Val activ net 18,460,000 RON
Expunere neta euro 0.00 %
Numar de investitori 623
Volatilitate anuala 43.27 % (Pe baza randamentelor sapatamanale de la lansare.)
Volatilitate lunara 12.49 %
Value at risk 88.40 % (Value at Risk (Valoare la risc) masoara cu o probabilitate de 95% pierderea maxima pe care o poate inregistra valoarea unitatii de fond, pe o perioada de 1 an, in conditii normale de piata.)
Moneda RON
Servicii -
  Comanda  

Evolutii

Evolutia de la lansare -67.91 %
Evolutie ultimul an -0.16 %
Evolutie de la inceputul anului -
Evolutia lunara -
Evolutie la 3 luni -
  Comanda  

Comisioane

Comision lunar 0.30 %
  Comanda  

Observatii

Observatii Cotatiile sunt valabile pentru data de 30.04.2010. Principalele Pozitii (Actiuni): SIF5: 9.15%; SNP: 8.63%; SIF3: 7.34%; TGN: 5.40%; TLV: 5.29%. SAI Raiffeisen Asset Management SA iti recomanda: avand in vedere obiectivul de crestere pe termen mediu si lung a capitalului Fondului si faptul ca pe termen scurt pretul actiunilor poate inregistra variatii semnificative, recomandam ca durata investititiei sa fie de cel putin 5 ani. Performantele anterioare ale fondului nu reprezinta o garantie a realizarilor viitoare!
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Raiffeisen Asset Management SA:
Fonduri Fonduri mutuale Raiffeisen Asset Management SA  


 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Asigura o expunere ridicata pe piata de actiuni, activele acestui fond sunt investite pana la 100% in actiuni.
  • Fructifica avantajele cresterii economice ridicate a Romaniei, activele acestui fond fiind investite in actiuni tranzactionate pe piata locala.
  • Fondul are o politica de investitii activa si disciplinata, bazata pe analiza factorilor fundamentali care influenteaza cotatiile bursiere, dar si transparenta si cu o atenta monitorizare a riscului.