Fondul Deschis de Investitii Raiffeisen Confort

Raiffeisen Asset Management SA
DOBANDA 11.22%  

fonduri mutuale in RON de la Raiffeisen Asset Management SA - Descriere produs

FDI Raiffeisen Confort este primul fond cu capital protejat din Romania si transpune pe piata locala caracteristicile fondurilor similare disponibile pe pietele internationale. In conditiile unei evolutii nefavorabile a pietelor de actiuni in care investeste fondul, strategia investitionala are ca obiectiv la data de 25 septembrie 2011 protejarea sumelor investite impotriva pierderilor, respectiv atingerea unei valori a unitatii de fond cel putin egala cu valoarea urmarita de 106.8047 RON.

De asemenea, intr-un astfel de scenariu negativ de piata, strategia investitionala are ca obiectiv limitarea scaderii valorii unitatii de fond sub nivelul de 90% din valoarea urmarita, respectiv 96.1242 RON, pentru investitorii care au un orizont investitional mai mic de doi ani.

In conditiile unei evolutii favorabile a pietelor de actiuni, FDI Raiffeisen Confort are ca obiectiv valorificarea capitalurilor investite in scopul obtinerii unor randamente corespunzatoare. Atingerea obiectivelor investitionale rezulta din implementarea strategiei investitionale, fara a fi garantata de o societate bancara.Caracteristici produs

Tip fond Actiuni
Data lansare produs 25.09.2007
Val unitate fond 122.2200 RON
Val activ net 22,170,000 RON
Expunere neta euro 10.04 %
Numar de investitori 780
Volatilitate anuala -
Volatilitate lunara -
Value at risk -
Moneda RON
Servicii -
  Comanda  

Evolutii

Evolutia de la lansare 21.83 %
Evolutie ultimul an 11.22 %
Evolutie de la inceputul anului -
Evolutia lunara -
Evolutie la 3 luni -
  Comanda  

Comisioane

Comision lunar 0.12 % (Intre 0.12%-0.25%.)
  Comanda  

Observatii

Observatii Cotatiile sunt valabile pentru data de 30.04.2010. Principalele Pozitii Obligatiuni: Obligatiuni RBS: 6.17%; Obligatiuni Erste Bank: 6.43%; Obligatiuni KBC: 8.02. Performantele anterioare ale fondului nu reprezinta o garantie a realizarilor viitoare!
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Raiffeisen Asset Management SA:
Fonduri Fonduri mutuale Raiffeisen Asset Management SA  


 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Urmareste valorificarea unei evolutii favorabile a pietelor de actiuni, locala si internationala.
  • Isi propune limitarea scaderii, dupa 2 ani de la data de referinta, a valorii unitatii de fond sub valoarea initiala si sub nivelul de 90% din valoarea initiala pe parcursul fiecarei perioade investitionale de doi ani, fara a fi garantata obtinerea acestui obiectiv.
  • Fondul are o strategie de investitii privind limitarea scaderii capitalului utilizata pe scara larga la nivel international ce presupune plasamente in active cu risc redus si in active riscante, dar si o permanenta modificare a ponderilor acestor active in portofoliu in functie de evolutia pietelor de actiuni.