Fondul deschis de investitii Certinvest XT Index

Certinvest
DOBANDA -%  

fonduri mutuale in RON de la Certinvest - Descriere produs

Fond deschis de investitii, de tip index ce replica structura indicelui BET-XT de la Bursa de Valori Bucuresti.

Obiectivul strategic al fondului consta in inregistrarea unei performante corelata cu evolutia indicelui BET-XT, printr-o administrare prudentiala, bazata pe diversificarea si diminuarea riscului.

Fondul Certinvest XT Index investeste in cele mai lichide 25 de companii tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti (companii constituente ale Indicelui BET-XT), urmarind corelarea in proportie de minimum 90% cu structura indicelui BET-XT.

Prin investitii constante/periodice, investitorii pot obtine randamente ridicate in orizontul de timp indicat. Investitorii Certinvest XT Index sunt persoane care inteleg functionarea pietei bursiere si isi asuma un risc mai ridicat, insa nu au timpul sau experienta necesara pentru derularea de tranzactii pe bursa.Caracteristici produs

Tip fond Index
Data lansare produs 01.02.2010
Val unitate fond 86.7200 RON
Val activ net 359,431 RON
Expunere neta euro -
Numar de investitori 18 (La data de 04.01.2011.)
Volatilitate anuala -
Volatilitate lunara -
Value at risk -
Moneda RON
Servicii -
  Comanda  

Evolutii

Evolutia de la lansare -
Evolutie ultimul an -
Evolutie de la inceputul anului -
Evolutia lunara -
Evolutie la 3 luni -
  Comanda  

Comisioane

Comision lunar 0.00 % (Comision de adeziune: 0,5% pentru sume mai mici de 30000 RON si 0% pentru sume mai mari de 30000 RON, prin internet; 1% prin alte canale, dar nu mai mult de 500 RON. Comisioane de rascumparare: Orizont de timp detinere unitati: 0-30 zile: 5%; 31-90 zile: 3%; 91-180 zile: 1%; peste 181 zile: 0%.)
  Comanda  

Observatii

Observatii Orizont de timp recomandat: 60 luni. Performantele anterioare ale fondului nu reprezinta o garantie a realizarilor viitoare!
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Certinvest:
Fonduri Fonduri mutuale Certinvest  


 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Fondul percepe comisioane de adeziune reduse pentru subscrierile prin internet - costuri scazute si accesibilitate pentru clienti.
  • Corelarea randamentului cu evolutia pieei de capital din Romania, prin replicarea indicelui BET-XT.
  • Acces la cele mai lichide actiuni listate pe bursa.