BT Invest

BT Asset Management SA
DOBANDA -%  

fonduri mutuale in RON de la BT Asset Management SA - Descriere produs

BT Invest este un fond inchis de investitii administrat de BT Asset Management SAI SA, avand ca principala caracteristica capacitatea de a investi in actiuni necotate in proportie de pana la 20% din active. Aceasta caracteristica este definitorie pentru BT Invest, putand astfel fructifica cu randamente superioare activele clientilor nostri datorita participarii in societati nedescoperite inca de piata de capital din Romania, dar care vor avea o crestere semnificativa in performante datorita implicarii fondului in mod activ.

Acest fond se adreseaza clientilor cu disponibilitati financiare ridicate (investitia minima 100,000 Ron) cu profil de risc ridicat si capabili de a plasa sume banesti pe o perioada de minim 2 ani.

Trebuie retinut ca investitia in unitati de fond reprezinta atat o oportunitate de castig cat si un risc asumat. Randamentele trecute nu reprezinta o garantie a performantelor viitoare.Caracteristici produs

Tip fond -
Data lansare produs -
Val unitate fond RON
Val activ net 0 RON
Expunere neta euro -
Numar de investitori -
Volatilitate anuala -
Volatilitate lunara -
Value at risk -
Moneda RON
Servicii -
  Comanda  

Evolutii

Evolutia de la lansare -
Evolutie ultimul an -
Evolutie de la inceputul anului -
Evolutia lunara -
Evolutie la 3 luni -
  Comanda  

Comisioane

Comision lunar - (Comision de cumparare: 0%; Comision de rascumparare: 5% pentru perioada de detinere cuprinse intre 0-720 zile; 0% pentru perioade ce depasesc 720 de zile.)
  Comanda  

Observatii

Observatii Pentru a putea deveni investitor in cadrul fondului inchis de investitii BT Invest, trebuie sa investiti o suma minima de 100,000 Ron. Achizitia unitatilor de fond poate fi realizeazata periodic, in fiecare trimestru al anului, in perioada 10-25 a primei luni din respectivul trimestru, fiind oferite spre subscriere in cadrul unei oferte private, un numar maxim suplimentar de unitati de fond reprezentand 200% din numarul de unitati de fond aflate in circulatie in ultima zi calendaristica a trimestrului anterior, fara a exista vreun comision de cumparare. Pe intreaga perioada de desfasurare a unei emisiuni de unitati de fond suplimentare, pretul unitatii de fond ramane neschimbat.
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la BT Asset Management SA:
Fonduri Fonduri mutuale BT Asset Management SA  


 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Expunere ridicata pe piata bursiera.
  • Capacitatea de a investi in societati necotate cu potential ridicat de crestere.
  • Posibilitatea cotarii la bursa a fondului in maxim 2 ani de la lansare, realizandu-se o crestere de lichiditate si notorietate a fondului. Nivel de impozitare a castigului diferentiat in functie de perioada detinerii.