BCR Monetar

SAI Erste Asset Management S.A.
DOBANDA 7.28%  

fonduri mutuale in RON de la SAI Erste Asset Management S.A. - Descriere produs

Obiectivul investitional al fondului consta in cresterea capitalului investit prin plasarea resurselor atrase in instrumente cu venit fix, in scopul obtinerii unor randamente superioare mediei dobanzilor la 1 luna pe piata interbancara romaneasca.

Plasamentele se vor efectua cu preponderenta in instrumente ale pietei monetare, certificate de trezorerie dar si in obligatiuni cu venit fix sau variabil.Caracteristici produs

Tip fond Monetar
Data lansare produs 09.10.2007
Val unitate fond 14.9000 RON
Val activ net 1,528,839,915 RON
Expunere neta euro -
Numar de investitori 64294
Volatilitate anuala -
Volatilitate lunara -
Value at risk -
Moneda RON
Servicii -
  Comanda  

Evolutii

Evolutia de la lansare 49.03 %
Evolutie ultimul an 7.28 %
Evolutie de la inceputul anului 5.43 %
Evolutia lunara -
Evolutie la 3 luni -
  Comanda  

Comisioane

Comision lunar 0.00 % (Comision de subscriere 0; Comision de rascumparare 0.)
  Comanda  

Observatii

Observatii Perioada recomandata: 3-12 luni. Cotatiile sunt calculate la data de 10.10.2011. Performantele anterioare ale fondului nu reprezinta o garantie a realizarilor viitoare!
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la SAI Erste Asset Management S.A.:
Fonduri Fonduri mutuale SAI Erste Asset Management S.A.  


 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Diversificarea plasamentelor: instrumentele cu venit fix au scadente si emitenti diferiti, multe dintre ele avand un risc mai redus chiar decat riscul de tara al Romaniei.
  • Randamentele superioare: datorita volumelor mari pe care le tranzactionam, puterea noastra de negociere cu bancile si cu partenerii externi este foarte ridicata, astfel incat obtinem randamente superioare celor pe care le-ati putea negocia individual. Lichiditatea ridicata: datorita volumului mare de active pe care le avem in administrare, nevoile de lichiditati pot fi onorate cu promptitudine.
  • Profesionalismul si experienta: prin reteaua extinsa de relatii pe care le avem cu banci din tara si din strainatate avem acces la numeroase rapoarte de cercetare si putem exploata oportunitatile atractive de plasament care apar pe pietele financiare. Specializarea: Managerii nostri de fonduri sunt specializati pe fonduri cu venit fix, avand o bogata experienta teoretica si practica in efectuarea de plasamente in instrumente cu venit fix.