BCR Expert

SAI Erste Asset Management S.A.
DOBANDA -12.93%  

fonduri mutuale in RON de la SAI Erste Asset Management S.A. - Descriere produs

Obiectivul investitional al Fondului consta in mobilizarea de resurse financiare in vederea efectuarii de plasamente pe pietele de capital in conditiile unui grad ridicat de risc asumat.

Fondul va efectua plasamente in actiuni cotate cu o pondere de cel putin 50% din portofoliu, in scopul obtinerii unor randamente superioare performantei indicelui BET-XT al Bursei de Valori Bucuresti.Caracteristici produs

Tip fond Actiuni
Data lansare produs 14.12.2005
Val unitate fond 53.7900 RON
Val activ net 10,775,887 RON
Expunere neta euro -
Numar de investitori 1042
Volatilitate anuala -
Volatilitate lunara -
Value at risk -
Moneda RON
Servicii -
  Comanda  

Evolutii

Evolutia de la lansare -46.21 %
Evolutie ultimul an -12.93 %
Evolutie de la inceputul anului -11.66 %
Evolutia lunara -
Evolutie la 3 luni -
  Comanda  

Comisioane

Comision lunar 0.00 % (Comision de subscriere 2%; Comision de rascumparare 0.)
  Comanda  

Observatii

Observatii Perioada recomandata: 5-7 ani. Cotatiile sunt calculate la data de 10.10.2011. Performantele anterioare ale fondului nu reprezinta o garantie a realizarilor viitoare!
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la SAI Erste Asset Management S.A.:
Fonduri Fonduri mutuale SAI Erste Asset Management S.A.  


 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Diversificarea plasamentelor: Fondul va investi cu precadere in actiuni emise de companiile blue-chips, iar pentru realizarea obiectivului investitional sau pentru acoperirea riscurilor, Fondul poate folosi si instrumente financiare derivate, diversificarea portofoliului conducand astfel la dispersia riscului si mentinerea unui grad optim de lichiditate.
  • Costuri de tranzactionare reduse. Profesionalismul si experienta: prin reteaua extinsa de relatii pe care le avem cu brokeri si banci atat din tara, cat si din strainatate, avem acces la numeroase rapoarte de cercetare macroeconomice si pe pietele de actiuni, astfel incat putem exploata oportunitatile atractive de plasament care apar pe pietele financiare.
  • Specializarea: Managerul nostru de fonduri de actiuni are o bogata experienta teoretica si practica pe piata bursiera locala.