Promotia de refinantare de la BRD se prelungeste pana pe 31 iulie

Promotia  de refinantare de la BRD se prelungeste pana pe 31 iulie Data: 15 iunie 2011   Ora: 11:00

BRD-Groupe Societe Generale prelungeste pana pe 31 iulie promotia ReStart, prin care banca ofera credite de refinantare in lei, euro sau USD cu dobanzi avantajoase, comision de analiza si costuri de evaluare 0, au anuntat reprezentantii bancii.

"In urma cererii ridicate de credite de refinantare inregistrata pana acum, am decis sa prelungim promotia ReStart pana pe 31 iulie", a declarat directorul executiv al Departamentului Strategie si Marketing al BRD-Groupe Societe Generale, Philippe Lelarge.

Creditele ReStart ofera posibilitatea refinantarii si consolidarii unor credite contractate la una sau mai multe banci, indiferent de moneda. Ele pot refinanta toate tipurile de credite: imobiliare/ipotecare, de nevoi personale, auto, credite pentru achizitionarea de bunuri de consum, carduri de credit sau descoperiri de cont.

Pentru creditele de nevoi personale in lei, dobanda de refinantare este fixa, de 7,25%. La refinantarea prin intermediul creditelor de nevoi personale cu ipoteca in euro, dobanzile se calculeaza in functie de Euribor 3M, la care se adauga o marja de 3,75 sau 4,25 puncte procentuale, in functie de durata aleasa. Pentru refinantarea prin intermediul creditelor imobiliare/ipotecare in euro, marja fixa adaugata la Euribor 3M este intre 3 si 3,75 puncte procentuale, in functie de durata creditului si valoarea avansului.

Dobanzile sunt reduse suplimentar cu pana la 10% in cazul clientilor care isi domiciliaza venitul intr-un cont la BRD si detin sau achizitioneaza si alte produse sau servicii oferite de banca.

Clientul care recomanda unui prieten promotia ReStart de la BRD va beneficia in continuare, si in aceasta perioada, de un premiu de 100 lei.

Citeste si:BRD lanseaza creditele de refinantare ReStart

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Refinantare Consum


Comentarii


2 comentarii


Marian , acum over 5 years
  (119)   (122)

Care sunt noile conditii privind acordarea unui credit de refinantare ptr. nevoi personale dupa 31.07.2013. la B.R.D.
 
agape nadia , acum over 6 years
  (171)   (143)

as dorii sa fac o refinatare la brd am credit nevoi personale pe 10 ani am achitat 5 ani si as dorii sa fac o refinatare,am scos o suta cinzeci milioane vechi acum cinci ani nu am intarziat niciodata cu rata,acum doresc sa scot 20000 de euro pe 20 de ani se poate
 
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Codurile vestimentare la locul de munca, ”depasite si sexiste”

Companiile din Marea Britanie care isi forteaza angajatele sa poarte tocuri inalte si sa se machieze incalca legea, a anuntat zilele trecute o comisie parlamentara, potrivit DPA si Reuters. Peste 150.000 de persoane au semnat o petitie impotriva ... citeste mai multAdvertorial

Cele mai importante titluri cu reduceri de pana la -80%

Auzim foarte de des ca pretul cartilor este o problema ce sta in calea dezvoltarii intelectuale si personale. Intelegand acest lucru, Editura ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Zipper Romania participa activ la proiectul “o natiune conectata”

 Anul acesta, evenimentul de business organizat cu ocazia Zilei Comunicatiilor, ajuns la editia 22, aduce pe aceeasi scena, autoritati, ... citeste mai mult