CEC Bank prelungeste promotia la creditele de refinantare in lei

CEC Bank prelungeste promotia la creditele de refinantare in lei Data: 9 iunie 2011   Ora: 12:47

CEC Bank prelungeste pana la data de 31 iulie 2011 campania promotionala la creditele de refinantare in lei acordate persoanelor fizice, au anuntat reprezentantii bancii.

CEC Bank ofera posibilitatea refinantarii oricarui tip de credit, fara a limita plafonul de creditare. In plus, clientii pot obtine o suma suplimentara fata de suma creditelor refinantate.

In cadrul campaniei promotionale, perioada de creditare a fost extinsa pana la 35 ani, iar perioada de gratie la rata creditului este de maximum 12 luni. Comisionul lunar de administrare credit este 0% in primul an si redus la jumatate fata de standard pentru cel de-al doilea an: 0,05%, respectiv 0,02% pentru clientii care primesc salariul in cont deschis la CEC Bank, in baza unor conventii. Banca nu percepe comision de analiza dosar si comision de rambursare anticipata. Clientii beneficiaza de o reducere de 50% la plata onorariului minim notarial, exclusiv TVA.

Pentru creditele solicitate pe perioada campaniei, dobanda este 6,9% fixa in primul an, dupa care se calculeaza conform formulei ROBOR 3M + 3%.

Campania este destinata tuturor persoanelor fizice care au in derulare orice tip de credit, atat in lei cat si in alte valute, cu conditia ca cel putin unul dintre creditele ce vor face obiectul refinantarii sa fi fost acordat cu minimum un an in urma.

Video:Este avantajoasa refinantarea?

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Refinantare Consum


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Este posibil un imprumut fara verificarea biroului de credit?

Dacă aveți un istoric negativ de plată în biroul de credite, cel mai probabil vă întrebați dacă un împrumut fără ... citeste mai mult