Care sunt solutiile in cazul imposibilitatii de plata a ratei lunare?

In situatia in care aveti de platit o rata lunara mai mare decat va puteti permite, puteti opta fie pentru o reesalonare/restructurare a creditului la aceeasi institutie, fie pentru refinantarea creditului la o alta institutie care ofera conditii mai avantajoase (dobanda mai mica- ceea ce genereaza o rata lunara mai mica, comisioane mai putine etc.).

In cazul in care optati pentru o refinantare, trebuie sa indepliniti anumite conditii impuse de catre banca (v-ati onorat plata angajamentului lunar la creditul aflat in derulare, iar in prezent nu figurati cu intarzieri in Biroul de Credit sau in Centrala Riscurilor Bancare).

Reesalonarea presupune prelungirea perioadei creditului si diminuarea ratei lunare, mutarea datei scadente sau recalcularea ratei lunare prin includerea unor sume restante.


 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


1 comentariu


Florin , acum over 12 years
  (209)   (204)

bUNA
Momentan platesc 400 euro la trei credite din salariu din tara si unul din strainatate si doresc o refinantare de ce este bfoarte greoaie refinantarea si rigida la conditii asta inseamna ca ma tine sclavul bancii neserioase adica Volksbank eu avand posibilitatea sa platesc nu am in 4 ani nici-o intarziere.
Va multumesc
 

Stiri Financiare

Cautare rapida in ghiduri
 
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »