BRD acorda credite in cadrul programului Prima Casa 4

BRD acorda credite in cadrul programului Prima Casa 4 Data: 20 iunie 2011   Ora: 11:41

Incepand de azi, 20 iunie 2011, BRD-Groupe Societe Generale va acorda credite in cadrul Programului Prima Casa 4, au anuntat reprezentantii bancii.

"Prin interesul manifestat de o categorie larga de clienti, programul Prima Casa si-a dovedit utilitatea, iar BRD doreste sa il faca accesibil si in continuare celor care doresc sa isi achizitioneze o locuinta beneficiind de avantajele sale", a spus directorul Directiei de Promovare si Distributie Persoane Fizice in cadrul BRD, Adrian Jantea.

Oferta BRD-Groupe Societe Generale cuprinde credite in euro, acordate pe o durata de pana la 30 de ani. Banca nu percepe comision de acordare, de gestiune si de rambursare anticipata. Creditul poate fi rambursat in doua variante: rate lunare egale sau descrescatoare, la alegere. Dobanzile sunt Euribor 3M + 3,65 pp pentru creditele acordate pe perioade de pana la 20 de ani si Euribor 3M + 3,75 pp pentru durate intre 20 si 30 de ani. Avansul este de minimum 5% din pretul de achizitie al locuintei, iar valoarea maxima, de pana la 71.250 euro, in functie de tipul imobilului finantat.

In afara celor peste 930 de unitati din reteaua sa, BRD ofera clientilor interesati de obtinerea unui credit Prima Casa serviciul Vocalis Prima Casa, la numerele de telefon 0800 803 803 (apel gratuit in reteaua Romtelecom), 021 302 61 61 (numar cu tarif normal) sau *BANCA (*22622 - apel cu tarif normal in retelele Orange si Vodafone), accesibile de luni pana duminica intre orele 08:00-22:00. Prin acest serviciu, clientii pot solicita consiliere, dar si analiza de preacceptare a creditelor Prima Casa prin telefon, obtinand pe loc raspuns la solicitarea lor de credit.

In plus, 24 de ore din 24, cei interesati pot obtine informatii despre Programul Prima Casa si pot directiona cererile de informatii prin completarea formularului disponibil pe site-ul http://www.creditulprimacasa.ro/ sau direct la adresa [email protected].

In primele trei etape ale programului, BRD a acordat credite in valoare de peste 325 milioane euro.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Credite Prima Casa


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult