PATRIA CREDIT IFN S.A. - contact, adresa, sucursale

Patria Credit este cea mai mare institutie nebancara de microfinantare din Romania, avand o experienta de peste 14 ani de acordarea creditelor pe piata locala.

Societatea are ca obiect de activitate acordarea de credite pentru afaceri microintreprinderilor si companiilor mici, intreprinzatorilor individuali, producatorilor agricoli si persoanelor fizice.

Prioritatea Patria Credit este acordarea de servicii financiare unor categorii de clientela cu acces limitat la serviciile financiare, datorita limitarilor date de profilul de risc sau limitarilor geografice. Patria Credit deserveste peste 10.000 de clienti companii mici, producatori agricoli si persoane fizice; valoarea creditelor acordate, pentru clientii din sold este de cca. 39 milioane EUR (echivalent).

Volumul creditelor plasate de Patria Credit in 2010 este de peste 18 milioane de EUR (echivalent). O parte din creditele pe care le acorda clientilor sunt destinate cofinantarii proiectelor europene (atat pentru aportul propriu, ca si credite tip bridge).

Patria Credit are o prezenta nationala prin cele 42 de unitati teritoriale si si-a inceput activitatea sub forma unui program de finantare al World Vision International, devenind treptat o institutie dedicata exclusiv finantarii micilor afaceri si producatorilor agricoli.

Contact PATRIA CREDIT IFN S.A.

Tip institutie Institutii de credit - IFN
Telefon Fix 0213040060
Telefon Mobil -
Fax 0212221138
Email [email protected]
Program -
Adresa web www.patriacredit.ro
Adresa Bulevardul Aviatorilor, nr. 33, Bucuresti sector 1

Telefon PATRIA CREDIT IFN S.A.    Adresa PATRIA CREDIT IFN S.A.    Program functionare PATRIA CREDIT IFN S.A.    Contact PATRIA CREDIT IFN S.A.    Email PATRIA CREDIT IFN S.A.    Sediu PATRIA CREDIT IFN S.A.    Agentii PATRIA CREDIT IFN S.A.    Sucursale PATRIA CREDIT IFN S.A.   

PATRIA CREDIT IFN S.A.
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »