ING - contact, adresa, sucursale

ING Bank Romania este parte a ING Group, institutie financiara internationala de origine olandeza care ofera servicii bancare, de asigurari si de management al activelor unui numar de peste 85 de milioane de clienti, companii sau institutii din 50 de tari.

ING Bank este prima institutie financiara internationala care a deschis o sucursala in Romania, dupa 1989. Ca banca universala, ING Bank ofera astazi o gama completa de produse si servicii, tuturor categoriilor de clienti: persoane fizice, companii mici si mijlocii, mari corporatii si institutii financiare.

In centrul preocuparilor noastre sunt nevoile clientilor. In tot ceea ce facem, ne straduim sa fim "partenerul preferat" in domeniul serviciilor financiare. Succesul nostru se bazeaza pe imbunatatirea continua a abilitatilor de a gasi solutii inovative si eficiente pentru nevoile specifice ale clientilor nostri.

Contact ING Bank

Tip institutie Banci
Telefon Fix 0212221600
Telefon Mobil -
Fax 0212221401
Email [email protected]
Program -
Adresa web www.ing.ro
Adresa Bulevardul Iancu de Hunedoara, nr. 48, Bucuresti sector 1
Cod BIC INGB
Cod SWIFT INGBROBU

Telefon ING Bank    Adresa ING Bank    Program functionare ING Bank    Contact ING Bank    Email ING Bank    Sediu ING Bank    Agentii ING Bank    Sucursale ING Bank   

Credite Nevoi Personale Credite Nevoi Personale cu Ipoteca Credite Refinantare Ipotecar Credite Ipotecare Credite Refinantare Consum

ING Bank  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »