Liderii digitali la nivel global vor fi cei care investesc in enterprise solutions si cloud

Liderii digitali la nivel global vor fi  cei care investesc in enterprise solutions si cloud Data: 6 decembrie 2019   Ora: 14:30

Cea mai simpla definitia a enterprise software descrie aplicatii la scara mare, concepute pentru a sprijini implementarea optima a sarcinilor de zi cu zi ale unei intregi corporatii.

Dar organizatiile au nevoi diferite si sofisticate, iar un produs de enterprise software trebuie sa fie creat pentru a se integra cu fluxurile organizationale specifice si pentru a facilita rezolvarea anumitor probleme. De cele mai multe ori, se ajunge la necesitatea de dezvoltare a unor produse software customizate, in limbajul industriei custom software development services.

 

 

 

Leaderii digitali sunt cei care investesc in enterprise software si cloud

 

Mai e important de discutat faptul ca multe sub-segmente de aplicatii pentru enterprise solutions, cum ar fi: aplicatii de gestionare a proceselor de afaceri (BPM), aplicatii de planificare a resurselor de intreprindere (ERP) si managementul relatiilor cu clientii (CRM), au crescut la nivelul de a avea propriile lor piete enorme la nivel global.

AROBS are o linie de business specializata pentru crearea de enterprise solutions, care poate gestiona proiecte complexe si complexe si este gata sa ia parte la zona cu cea mai rapida crestere a afacerilor IT si software.

Gartner Inc., foarte cunoscuta firma de analiza si consultanta pentru piata de tehnologie, a declarat intr-un comunicat recent ca intreprinderile care investesc mai mult in cheltuielile pentru dezvoltarea aplicatiilor cloud vor fi recunoscute ca lideri digitali pe termen lung.

 

Piata de enterprise software creste rapid de la an la an

 

Piata software-ului pentru intreprinderi are o expansiune de la an la an care depaseste deseori 10% si este sectiunea din industria IT globala cu cea mai rapida crestere, care se explica prin faptul ca foarte multe tari au inceput sa investeasca in aplicatii cloud. SUA este principalul cumparator si adoptator de aplicatii cloud, iar bugetul SUA reprezinta mai mult de jumatate din intregul volum global cheltuit in dezvoltarea aplicatiilor cloud.

 

Statista estimeaza ca cheltuielile la nivel global pentru dezvoltarea de enterprise solutions, vor atinge 305 miliarde de dolari in SUA, pana in 2022.

La fel ca toate sub-segmentele sectorului lor de servicii IT, piata software-ului de afaceri a cunoscut un nivel ridicat de crestere in ultimele decenii, castigurile pietei fiind mai mult decat dublate intre 2009 si 2019. Prognozele recente indica faptul ca aceasta tendinta de extindere accelerata va continua in anii urmatori, cu castiguri pe piata, se preconizeaza sa atinga 560 de miliarde pana in 2021.

 

 

Solutiile enterprise si cloud vor fi mai sociale si mai flexibile

 

Viitorul enterprise solutions va trebui sa se bazeze pe usurinta utilizarii, interactiunea sociala, disponibilitatea online, flexibilitatea pentru a face fata concurentei, folosirea pe multi-platform, personalizare si utilizarea inteligentei artificiale.

 

1. Utilizabilitate

Oamenii sunt obisnuiti cu o calitate inalta si usurinta in utilizarea serviciilor populare precum Gmail sau Facebook si spera sa descopere asta si enterprise solutins.

 

2. Conectivitate de tip social media

Utilizatorii software-ului si informatiile despre companie vor simti nevoia sa se alature „social” in interiorul si intre companii, similar modului in care utilizatorii se conecteaza pe Facebook sau Twitter.

 

3. Online. Evident, totul se va indrepta din ce in ce mai mult catre aplicatii cloud (publice sau private)

 

4. Transformarea si flexibilitatea pe masura ce concurenta devine din ce in ce mai complexa. Majoritatea solutiilor afacerilor migreaza in cloud cu versiuni web si mobile, dar se vor actualiza continuu, in ceea ce priveste interactiunea utilizatorului si experienta utilizatorului.

 

5. Flexibilitate pe multiple platforme: Multe companii de solutii pentru intreprinderi doresc ca produsele lor sa traverseze platformele catre mobil, web si vice versa. Deci, UX si UI devin din ce in ce mai semnificative.

 

6. Personalizarea este o tendinta semnificativa care a aparut in dezvoltarea de software pentru intreprinderi. Afacerea este una dintre cele mai dinamice, iar vremea solutiilor si produselor generice sau statice a intreprinderii este de mult apusa.

 

7. Personalizarea la nivel personal sau de grup, astfel incat diferiti angajati sa utilizeze diverse module si sa obtina diverse tipuri de informatii. In loc sa sorteze o multime de functii si informatii care nu sunt pertinente pentru sarcinile lor particulare, un angajat poate utiliza un tablou de bord compact si personalizat, care furnizeaza doar modulele si mementourile cele mai necesare.

 

8. Incorporarea inteligentei artificiale. Machine Learning inseamna, in esenta, ca software va „invata” comportamentul angajatilor care folosesc aplicatiile si le adapteaza in concordanta cu utilitatea.

 

Sursa foto: Gartner

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare



 

Comentarii


0
Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult





  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »





Advertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult



Articolul Saptamanii

Este posibil un imprumut fara verificarea biroului de credit?

Dacă aveți un istoric negativ de plată în biroul de credite, cel mai probabil vă întrebați dacă un împrumut fără ... citeste mai mult