RBS ofera un nou serviciu pentru clientii care vor un credit ipotecar

RBS ofera un nou serviciu pentru clientii care vor un credit ipotecar Data: 26 octombrie 2011   Ora: 16:33

RBS Romania introduce Serviciul de Evaluare Financiara, care calculeaza suma maxima pentru care este eligibil clientul a carui cerere pentru acordarea unui credit ipotecar pentru investitii imobiliare a fost aprobata de banca, au anuntat reprezentantii bancii.

Astfel, clientii vor sti ce valoare trebuie sa aiba imobilul adus drept garantie, care sunt optiunile pe care le au la dispozitie, precum si daca este nevoie de veniturile unui codebitor pentru obtinerea creditului.

Serviciul de Evaluare Finaciara este disponibil pentru clientii interesati de Creditul ipotecar Partener pentru Casa Ta.

In plus, banca garanteaza clientilor ca suma comunicata in baza acestui serviciu va fi valabila pentru 30 de zile lucratoare, sub conditia ca documentele justificative si criteriile care au stat la baza calcularii acesteia sa nu se fi modificat.

"Prin evaluarea situatiei financiare aducem un beneficiu clientilor si le imbunatatim experienta in relationarea cu banca. Datorita acestei modalitati de evaluare, clientii vor sti sa se orienteze mai usor cu privire la valoarea imobilului ce urmeaza a fi achizitionat", a spus directorul de comunicare si marketing, RBS Romania, Marijana Vasilescu.

Serviciul ia in considerare toate documentele de venit ale clientului, pentru a obtine un rezultat cat mai exact. Evaluarea permite clientilor sa stie exact ce tip de imobil sa caute si cat vor plati pentru acesta.

Serviciul de evaluare financiara pentru clientii interesati de Creditul Partener pentru Casa Ta este disponibil gratuit in toate sucursalele RBS Romania. Serviciul nu este disponibil pentru clientii interesati de obtinerea unui credit de nevoi personale cu ipoteca.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Credite Ipotecare


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Este posibil un imprumut fara verificarea biroului de credit?

Dacă aveți un istoric negativ de plată în biroul de credite, cel mai probabil vă întrebați dacă un împrumut fără ... citeste mai mult