RBS ofera un nou serviciu pentru clientii care vor un credit ipotecar

RBS ofera un nou serviciu pentru clientii care vor un credit ipotecar Data: 26 octombrie 2011   Ora: 16:33

RBS Romania introduce Serviciul de Evaluare Financiara, care calculeaza suma maxima pentru care este eligibil clientul a carui cerere pentru acordarea unui credit ipotecar pentru investitii imobiliare a fost aprobata de banca, au anuntat reprezentantii bancii.

Astfel, clientii vor sti ce valoare trebuie sa aiba imobilul adus drept garantie, care sunt optiunile pe care le au la dispozitie, precum si daca este nevoie de veniturile unui codebitor pentru obtinerea creditului.

Serviciul de Evaluare Finaciara este disponibil pentru clientii interesati de Creditul ipotecar Partener pentru Casa Ta.

In plus, banca garanteaza clientilor ca suma comunicata in baza acestui serviciu va fi valabila pentru 30 de zile lucratoare, sub conditia ca documentele justificative si criteriile care au stat la baza calcularii acesteia sa nu se fi modificat.

"Prin evaluarea situatiei financiare aducem un beneficiu clientilor si le imbunatatim experienta in relationarea cu banca. Datorita acestei modalitati de evaluare, clientii vor sti sa se orienteze mai usor cu privire la valoarea imobilului ce urmeaza a fi achizitionat", a spus directorul de comunicare si marketing, RBS Romania, Marijana Vasilescu.

Serviciul ia in considerare toate documentele de venit ale clientului, pentru a obtine un rezultat cat mai exact. Evaluarea permite clientilor sa stie exact ce tip de imobil sa caute si cat vor plati pentru acesta.

Serviciul de evaluare financiara pentru clientii interesati de Creditul Partener pentru Casa Ta este disponibil gratuit in toate sucursalele RBS Romania. Serviciul nu este disponibil pentru clientii interesati de obtinerea unui credit de nevoi personale cu ipoteca.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Credite Ipotecare


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Interviu cu Directorul General Vascar, Vlad Ciuburciu: care sunt provocarile din industria carnii din Romania in anul 2020

  Vlad Ciuburciu, directorul general Vascar, dintre principalele producții de conservare și pregătire a cărților din România, nu se ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Economisește utilizând inteligent cardul tău de credit și cumpărături

Un card bancar online îți poate aduce, în timp, economii importante. Ales cu atenție și folosit inteligent, acesta îți va ... citeste mai mult