Modernizeaza-ti locuinta cu prima de la stat

Modernizeaza-ti locuinta cu prima de la stat Data: 12 iulie 2011   Ora: 11:36

Slide-ul 3 din 3

Creditele pentru domeniu locativ de tip economisire-creditare sau creditele Bauspar pot fi utilizate atat in scopul cumpararii unei locuinte, cat si pentru modernizarea, reamenajarea sau extinderea unei locuinte existente.

Iar la realizarea acestor planuri, clientii pot dispune de suma economisita si de dobanda bancii pentru depozit, dar si de prima de stat. Prima de stat se acorda in fiecare an si are o valoare de 25% din sumele economisite anual, dar nu mai mult de 250 Euro/an/client.

Pentru a beneficia de prima de stat, fara justificarea utilizarii ei in scop locativ, clientii trebuie sa economiseasca cinci ani sau pot obtine prima, inainte celor cinci ani, daca, ajungand la repartizare, vor utiliza sumele economisite in domeniul locativ.

Clientii care pot economisi mai mult decat echivalentul a 1.000 Euro anual, pot incheia contracte pentru ceilalti membri ai familiei (sot/sotie, copii minori), astfel incat randamentul obtinut pentru fiecare contract va fi maxim, potrivit Presedintelui BCR BpL, Alexandru Ciobanu.

Pot beneficia de un credit locativ pentru amenajarea locuintei de la BCR BpL solicitantii cu varsta cuprinsa intre 18 si 65 de ani, care indeplinesc conditiile necesare: au economisit 18 luni de la data incheierii contractului, suma minima economisita este de: 40%, 45% sau 50% din suma contractata, in functie de varianta de contract aleasa.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Credite Ipotecare


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Un smartphone - mai multe probleme care pot aparea. Glassgsm te ajuta

Smartphone-ul - cel care a inlocuit orice mod de comunicare atestat in documentele istorice. Rapiditate, accesibilitate, eficienta si multe altele ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Novakid lanseaza campania globala „I Have A Dream” si in Romania

Novakid, platforma online de limba engleză pentru copii nr. 1 a Europei, distinctie acordată de compania de consultanta J’son & Partners ... citeste mai mult