CEC Bank finanteaza beneficiarii PNDC

CEC Bank finanteaza beneficiarii PNDC Data: 26 septembrie 2011   Ora: 11:07

CEC Bank a incheiat cu Agentia de Plati pentru Interventii in Agricultura (APIA) si Fondul de Garantare a Creditului Rural - IFN S.A. (FGCR), Conventia privind finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii Platilor Nationale Directe Complementare (PNDC) cuplate de productie pentru suprafata cultivata cu tutun - Campania 2010.

Valoarea creditului va fi de 80% din suma cuvenita din PNDC 4, denominata in lei la cursul de schimb de 4,2718 lei pentru un euro.

Creditele beneficiaza de garantia emisa de FGCR ce va reprezenta un procent de pana la 80% din valoarea creditului acordat.

Costurile practicate de CEC Bank S.A. pentru finantarea acestor clienti sunt: dobanda, intre 9,4% si 9,9% in functie de clasa de risc in care se incadreaza clientul, si comision de 0,25% din valoarea creditului perceput la acordare.

Rambursarea creditelor se va face integral la data primirii sumelor cuvenite beneficiarilor in cadrul Platii Nationale Directe Complementare (PNDC).

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Credite Echipamente


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Este posibil un imprumut fara verificarea biroului de credit?

Dacă aveți un istoric negativ de plată în biroul de credite, cel mai probabil vă întrebați dacă un împrumut fără ... citeste mai mult