CEC Bank finanteaza beneficiarii PNDC

CEC Bank finanteaza beneficiarii PNDC Data: 26 septembrie 2011   Ora: 11:07

CEC Bank a incheiat cu Agentia de Plati pentru Interventii in Agricultura (APIA) si Fondul de Garantare a Creditului Rural - IFN S.A. (FGCR), Conventia privind finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii Platilor Nationale Directe Complementare (PNDC) cuplate de productie pentru suprafata cultivata cu tutun - Campania 2010.

Valoarea creditului va fi de 80% din suma cuvenita din PNDC 4, denominata in lei la cursul de schimb de 4,2718 lei pentru un euro.

Creditele beneficiaza de garantia emisa de FGCR ce va reprezenta un procent de pana la 80% din valoarea creditului acordat.

Costurile practicate de CEC Bank S.A. pentru finantarea acestor clienti sunt: dobanda, intre 9,4% si 9,9% in functie de clasa de risc in care se incadreaza clientul, si comision de 0,25% din valoarea creditului perceput la acordare.

Rambursarea creditelor se va face integral la data primirii sumelor cuvenite beneficiarilor in cadrul Platii Nationale Directe Complementare (PNDC).

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Credite Echipamente


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Un smartphone - mai multe probleme care pot aparea. Glassgsm te ajuta

Smartphone-ul - cel care a inlocuit orice mod de comunicare atestat in documentele istorice. Rapiditate, accesibilitate, eficienta si multe altele ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Novakid lanseaza campania globala „I Have A Dream” si in Romania

Novakid, platforma online de limba engleză pentru copii nr. 1 a Europei, distinctie acordată de compania de consultanta J’son & Partners ... citeste mai mult