CEC Bank a lansat creditul pentru echipamente agricole

CEC Bank a lansat creditul pentru echipamente agricole Data: 5 mai 2010   Ora: 12:57

CEC Bank a lansat creditul in lei Rabla Agricol, destinat achizitionarii de tractoare si masini autopropulsate noi in cadrul programului 'Rabla' din agricultura, au anuntat oficialii institutiei financiare.

Creditul se acorda pe o perioada de maxim 72 luni si nu se percepe comision de rambursare anticipata a acestuia.

Rambursarea creditelor este flexibila, adaptata caracterului sezonier al activitatii clientilor si a perioadelor de incasare.

Finantarea programului de stimulare a innoirii Parcului national de tractoare si masini agricole autopropulsate se realizeaza de catre Administratia Fondului pentru Mediu, in limita fondurilor  prevazute cu aceasta destinatie prin bugetul anual de venituri si cheltuieli, aprobat prin hotarare a Guvernului.

Cuantumul primei de casare este de cel mult 17.000 lei, fara ca aceasta sa depaseasca 50% din pretul de achizitie al tractorului nou sau al masinii agricole autopropulsate noi pentru persoana fizica si 40% din pretul de achizitie, fara TVA, al tractorului nou sau al masinii agricole autopropulsate noi pentru persoana juridica.

Creditul are ca scop finantarea diferentei dintre pretul de comercializare stabilit de producatorul validat si prima de casare.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Credite Echipamente


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Un smartphone - mai multe probleme care pot aparea. Glassgsm te ajuta

Smartphone-ul - cel care a inlocuit orice mod de comunicare atestat in documentele istorice. Rapiditate, accesibilitate, eficienta si multe altele ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Novakid lanseaza campania globala „I Have A Dream” si in Romania

Novakid, platforma online de limba engleză pentru copii nr. 1 a Europei, distinctie acordată de compania de consultanta J’son & Partners ... citeste mai mult