Marfin Bank Cont Curent RON

Marfin Bank

conturi bancare de la Marfin Bank - Descriere produs

Marfin Bank deschide in favoarea clientilor sai persoane fizice conturi curente in moneda nationala si in valuta. Atat pentru deschidere, cat si pentru administrarea contului curent, banca nu percepe nici un fel de taxe.



Caracteristici produs

Suma minima deschidere cont - (Nu exista o suma minima.)
Moneda RON (sau EUR, USD, CHF, GBP.)
Card de debit atasat Da
Internet Banking Da
Fondul de Garantare a Depozitelor Da
Facilitati Internet Banking; Transmisii prin fax; Pastrarea corespondentei; Ordine transmise prin mesager.
Aplicanti Persoane fizice
  Comanda  

Dobanzi

Dobanda 0.20 % (pentru RON; 0.1% pentru alte monede.)
Suma minima pentru dobanda -
  Comanda  

Costuri

Comision deschidere cont -
Comision retragere 0,50% min. 3 EUR
Comision administrare lunar 0
Comision administrare anual 0
Alte costuri -
  Comanda  

Documente necesare

Copie act identitate Da
Alte documente Cerere tip pusa la dispozitie de catre banca; pasaportul in cazul persoanelor fizice nerezidente.
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Marfin Bank:



 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Transmisii prin fax: Marfin Bank ofera clientilor posibilitatea efectuarii de operatiuni bacare curente fara a fi nevoiti sa se deplaseze la sediul Bancii, scopul urmarit prin acest serviciu fiind optimizarea timpului dumneavoastra.
  • Pastrarea corespondentei: Extrasele de cont (zilnice sau lunare) si orice alte documente aferente operatiunilor efectuate de dumneavoastra pot fi fie pastrate la sediul Bancii pana la ridicarea acestora, fie va pot fi puse la dispozitie prin posta sau prin fax, in functie de solicitari.
  • Ordine transmise prin mesager: Marfin Bank este de acord sa efectueze diverse operatiuni bancare la ordinul dumneavoastra fara a fi necesara semnarea ordinului in prezenta unui angajat al Bancii si este de acord sa primeasca prin posta sau prin mesager instructiuni scrise conforme cu cerintele in vigoare ale Bancii pentru respectiva tranzactie.