Servicii medicale gratuite daca incasezi pensia pe card la Alpha Bank

Servicii medicale gratuite daca incasezi pensia pe card la Alpha Bank Data: 9 august 2011   Ora: 09:58

Clientii Alpha Bank care aleg serviciul de incasare a pensiei printr-un cont curent deschis la banca primesc gratuit un voucher medical. Astfel, clientii pot beneficia gratuit de facilitati medicale ce includ un examen clinic general, hemograma completa si ecografie abdominala.

Pachetul de produse si servicii de incasare a pensiei permite clientilor incasarea pensiei fara costuri si virarea banilor direct in contul curent, fara niciun comision, deschiderea unui cont curent ce poate fi deschis si administrat gratuit precum si emiterea gratuita a unui card de debit.

Recent, Alpha Bank Romania a anuntat si introducerea unor noi facilitati de plata fara numerar prin lansarea serviciului gratuit de debitare directa intrabancara pentru plata facturilor COSMOTE, accesibil prin oricare dintre sucursalele si agentiile bancii.

Prin intermediul serviciului de debitare directa intrabancara, clientii au posibilitatea de a achita automat facturile, direct din contul curent, fara a mai fi necesara deplasarea la furnizorul de servicii sau la banca. Totodata, serviciul este complet automatizat, plata efectuandu-se intotdeauna in ziua programata, evitandu-se eventuale penalitati de intarziere.

Pentru a beneficia de acest serviciu, clientii trebuie doar sa aiba un cont curent deschis la Alpha Bank Romania, sa incheie un contract pentru debitarea directa si sa se asigure ca au disponibil in cont.

Serviciul este disponibil si pentru alti doi furnizori de utilitati, tot din domeniul (tele)comunicatiilor: RCS&RDS si Romtelecom.

Video: Care este diferenta dintre un card de debit, overdraft si un card de credit?

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Carduri De Debit


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Un nou studiu GLAMI despre cumpărăturile online de modă: 67% dintre români simt că prețurile articolelor fashion au crescut după începerea războiului din Ucraina

Această nouă inițiativă face parte din Fashion (Re)search, un studiu periodic al obiceiurilor și tendințelor consumatorilor. Datele au fost ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Găsirea stilistului potrivit în doar câteva minute cu ajutorul aplicației Stailer

Vizita la saloanele de beauty este deseori necesară, alteori mergem la salon doar din plăcere, pentru a ne relaxa și pentru a face o schimbare cu ... citeste mai mult