Carpatica lanseaza cardul cu display MasterCard e-Smart Debit

Carpatica lanseaza cardul cu display MasterCard e-Smart Debit Data: 14 decembrie 2011   Ora: 15:19

Banca Comerciala Carpatica a lansat cardul cu display MasterCard e-Smart Debit, care utilizeaza serviciul de internet banking BCC e-Smart, au anuntat reprezentantii bancii.

MasterCard e-Smart Debit combina un card de debit si un token (dispozitiv de autentificare in mediul online de internet banking), fiind destinat utilizatorilor acestui serviciu pentru autentificare si pentru autorizarea tranzactiilor.

Cardul dispune o tehnologie inovatoare care, prin apasarea butonului incorporat, determina generarea unui cod de securitate afisat pe ecranul acestuia, in mod similar unui token hardware.

Noul produs este unul de tip 2 in 1, indeplinind atat functia de card bancar, cat si cea de dispozitiv de autentificare de tip token.

Pentru cardurile Mastercard e-Smart Debit emise pana la data de 31.12.2011, clientii beneficiaza de comision de administrare 0 (zero) in primele 3 luni.

"Cardul MasterCard e-Smart Debit reprezinta pentru noi trecerea spre o noua viziune, aceea de a tranzita serviciile bancii in zona de online banking, o zona cu un potential imens atat pentru banca, cat si pentru consumatori", a spus directorul executiv retea retail la Banca Comerciala Carpatica, Georgiana Coanda.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Carduri De Debit


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Un nou studiu GLAMI despre cumpărăturile online de modă: 67% dintre români simt că prețurile articolelor fashion au crescut după începerea războiului din Ucraina

Această nouă inițiativă face parte din Fashion (Re)search, un studiu periodic al obiceiurilor și tendințelor consumatorilor. Datele au fost ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Găsirea stilistului potrivit în doar câteva minute cu ajutorul aplicației Stailer

Vizita la saloanele de beauty este deseori necesară, alteori mergem la salon doar din plăcere, pentru a ne relaxa și pentru a face o schimbare cu ... citeste mai mult