UniCredit si Metro: card de credit co-branded dedicat persoanelor juridice

UniCredit si Metro: card de credit co-branded dedicat persoanelor juridice Data: 23 iunie 2010   Ora: 11:17

UniCredit Tiriac Bank si Metro Cash & Carry Romania au lansat, la nivel national, primul card de credit co - branded dedicat persoanelor juridice.

"Cardul de credit co-branded Metro - UniCredit Tiriac Bank este un instrument prin care ne sustinem clientii IMM in aceasta perioada economica dificila, introducand astfel pe piata romaneasca primul produs de acest gen destinat companiilor. Programul - pilot a pornit in Iasi si Craiova, iar in perioada urmatoare toate societatile comerciale din tara se vor putea bucura atat de avantajele financiare oferite de banca, cat si de ofertele speciale de la Metro in cadrul aceluiasi produs", a declarat Zoltan Major, Vicepresedinte UniCredit Tiriac Bank responsabil de Divizia Retail.

Nivelul maxim de creditare este echivalentul in lei al sumei de 35.000 euro, dar nu mai mult de 30% din cifra de afaceri medie lunara a companiei, calculata pe baza ultimului bilant pentru un intreg an financiar.

Cardul de credit are o valabilitate de 36 de luni, iar la scadenta se reanalizeaza prelungirea valabilitatii, in functie de indeplinirea conditiilor de eligibilitate anuntate de banca. Suma minima de rambursat este de 10% din suma datorata bancii la sfarsitul fiecarui ciclu de tranzactionare.

Posesorii noului card de credit beneficiaza de o perioada de gratie de pana la 50 de zile, in functie de data efectuarii tranzactiei, in care clientul nu plateste dobanda pentru tranzactiile efectuate la comercianti. 

Dobanda cu 3% mai mica decat cea standard pentru tranzactiile efectuate in magazinele Metro. In plus, daca, pana la data scadenta, clientul plateste integral suma utilizata, beneficiaza de dobanda zero pentru toate tranzactiile efectuate la comercianti.

Cardul are valabilitate nationala si internationala, iar comisionul perceput clientilor pentru platile efectuate la comercianti in Romania este 0.

Detinatorii cardului de credit emis sub sigla Visa beneficiaza de reduceri in magazinele Metro Cash & Carry Romania si la partenerii UniCredit.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Carduri De Credit


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult