MasterCard lanseaza conceptul „Surprize de Nepretuit™” in Romania

MasterCard lanseaza conceptul  „Surprize de Nepretuit™” in Romania Data: 27 iulie 2015   Ora: 12:55
  • Anual, prin intermediul platformei Priceless Surprise, MasterCard surprinde utilizatorii din întreaga lume cu momente unice
  • Prima „Surpriză de Nepreţuit™” din România a condus posesorul unui card MasterCard pe scena celui mai mare festival de film din ţară
  • Echipa şi invitaţii TIFF s-au alăturat unor nume mari de complici MasterCard – artiştii Justin Timberlake, Pharell, Usher, actorul Hugh Jackman sau arbitrul Pierluigi Colina

 Bucureşti, 27 iulie 2015 – Acum 18 ani, în Statele Unite, MasterCard lansa conceptul „De Nepreţuit™”, care schimba felul în care oamenii percepeau cardurile bancare. De atunci şi până în prezent, utilizatorii de carduri au experimentat numeroase programe şi soluţii marca MasterCard, iar anul acesta, compania de plăţi lansează oficial conceptul „Surprize de Nepreţuit™” şi în România.

 „Prin platforma Priceless Surprises, vrem să aducem consumatorii în faţa unor momente şi experienţe unice, pe care să şi le amintească cu drag toată viaţa”, a declarat Cosmin Vladimirescu, General Manager în cadrul MasterCard România. „Dincolo de beneficiile de bază – siguranţă, convenienţă, uşurinţă – pe care plăţile cu cardurile MasterCard ţi le aduc, adăugăm acum şi un puternic atribut sentimental în relaţia cu clienţii noştri.”  

Prima Surpriză de Nepreţuit, pe scena TIFF 2015

 Cunoscut în întreaga lume, conceptul „Surprize de Nepreţuit™” şi-a făcut debutul în România, în cadrul celei de-a XIV-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film Transilvania.

Desemnată câştigătoare a concursului derulat de MasterCard - „Fii un star la TIFF!”, Andreea Georgescu s-a bucurat de o experienţă VIP, ce a culminat cu prezenţa pe covorul roşu şi participarea la cel mai important eveniment din cadrul festivalului, Gala Premiilor TIFF.

Deşi era pregătită să stea mai aproape ca niciodată de starurile preferate, Andreea nu avea nici cea mai vagă idee de Surpriza de Nepreţuit™ care i se pregătise: din invitat, ea a devenit gazdă, fiind rugată să urce pe scena festivalului pentru a acorda Premiului Publicului, distincţie oferită de MasterCard. Alături i-a fost actorul Andi Vasluianu, care a însoţit-o pe scenă – şi încă nu ne este clar dacă prezenţa lui Andi a mărit sau a micşorat emoţiile Andreei.

Totul a început cu concursul de pe pagina de Facebook a MasterCard ”, a declarat Andreea Georgescu, câştigătoarea concursului „Fii un star la TIFF!” si protagonista Surprizei. „Îmi doream de ani buni să ajung la Cluj în perioada TIFF-ului, însă întotdeauna programul mi se aglomera şi mă bucuram doar când vedeam imagini la ştiri, oftând că mai trece un an şi nu am reuşit. Văzând concursul, am simţit un impuls straniu de a participa. Ce a urmat a fost pur şi simplu senzaţional! M-am bucurat de tot ce s-a întamplat acolo, de la filme la petreceri, însă Surpriza care mi-a fost făcută la Gala de Închidere a fost unul din cele mai frumoase lucruri pe care le-am trăit până acum”, continuă Andreea.

Surpriza de Nepreţuit a Andreei Georgescu la TIFF 2015 poate fi vizualizată aici https://youtu.be/NLCtRGRUxMQ.

Când partenerii de la MasterCard ne-au arătat conceptul Priceless Surprises şi ne-au propus să îl realizăm anul acesta la TIFF, am spus cu toţii „da” fără să ezităm ”, a declarat Cristian Hordilă, Festival Manager în cadrul TIFF. „Să îi spui unei persoane neobişnuite cu lumea scenei, cu câteva minute înainte, că va acorda un premiu în faţa unei săli pline –este un moment memorabil nu doar pentru câştigătoare, dar şi pentru noi toţi ceilalţi care am fost martorii emoţiilor ei”, continuă acesta.

Conceptul „Surprize de Nepreţuit™”, derulat la nivel internaţional prin intermediul platformei www.pricelesssurprises.com, a pus posesorii de carduri MasterCard din întreaga lume în faţa celor mai neaşteptate surprize  - de la concert live privat susţinut de Mary J. Blige, la un meci arbitrat de Pierluigi Colina sau un spectacol de mima realizat de Usher.

Campania „Surprize de nepreţuit™” se derulează la nivel naţional pe parcursul întregului an sub deviza „Dacă ai un card MasterCard, nici nu bănuieşti ce surprize te-ar putea aştepta”.

# # #

Despre MasterCard         

MasterCard (NYSE: MA), www.mastercard.com,  este o companie de tehnologie în industria globală de plăţi. Operăm cea mai rapidă reţea de procesare a plăţilor din lume, oferind un liant între consumatori, instituţii financiare, comercianţi, autorităţi şi companii din peste 210 de ţări şi teritorii. Produsele şi soluţiile MasterCard fac activităţile zilnice de comerţ – cum ar fi cumpărăturile, călătoriile, administrarea unei afaceri sau managementul finanţelor – mai simple, mai sigure şi mai eficiente pentru toată lumea. Urmăriţi-ne pe Twitter @MasterCardNews, participaţi la discuţiile de pe blogul Cashless Conversations şi înregistraţi-vă pentru cele mai noi ştiri, la Engagement Bureau.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Carduri De Credit


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult