Posesorii de carduri Visa au realizat peste 670 de plati care pot fi castigatoare in cadrul Loteriei bonurilor fiscale

Posesorii de carduri Visa au realizat peste 670 de plati care pot fi castigatoare in cadrul Loteriei bonurilor fiscale Data: 2 iulie 2015   Ora: 15:39

Bucuresti, 29 iunie 2015 – Posesorii de carduri Visa emise în Romania au realizat in data de 23 mai 2015 peste 670 de tranzacții cu cardul, fiecare cu o valoare cuprinsa intre 135 şi 135,99 lei, si ar putea fi printre cei 100 de castigatori ai Loteriei bonurilor fiscale, prin care se ofera premii in valoare totala de 1 milion de lei.

 Pentru a revendica premiile, bonul fiscal castigator trebuie depus in original, in urmatoarele 30 de zile de la data extragerii, la orice unitate teritoriala a ANAF, impreuna cu o copie a actului de identitate si o cerere scrisa. Valoarea totală a premiilor de 1 milion de lei se va imparti in mod egal intre cel mult 100 de castigatori care solicita si indeplinesc conditiile Loteriei bonurilor fiscale.

 Daca la sfarsitul perioadei de depunere a cererilor de revendicare vor fi mai mult de 100 de bonuri castigatoare, va fi organizata o noua extragere pentru desemnarea celor 100 de castigatori.

 “Credem ca noul mecanism al Loteriei bonurilor fiscale stabilit de Ministerul Finantelor va motiva mai puternic populatia sa ceara bonul fiscal, deoarece fiecare premiu este in valoare de cel putin 10.000 lei, ceea ce reprezinta o suma consistenta pentru majoritatea romanilor. In timp ce la prima extragere au fost peste 2.000 de tranzactii cu carduri Visa potential castigatoare, in valoare de 6 lei, de data aceasta avem 677 de plati cu cardul Visa, cu valori cuprinse intre 135 si 135,99 de lei, care se pot califica pentru urmatoarea etapa a Loteriei bonurilor”, a declarat Catalin Cretu, Director Regional pentru Romania, Croatia si Slovenia, Visa Europe.  

 A doua extragere a Loteriei bonurilor fiscale a fost organizata duminica, 28 iunie, pentru bonurile emise in perioada 29 martie - 31 mai, pentru cumparaturile platite cu cardul, bonuri de masa sau numerar.

###

 Despre Visa Europe

Visa Europe este o companie de tehnologii de plata detinuta si operata de bancile membre si alti furnizori de servicii de plati din 37 de tari din Europa.

 Visa Europe este in centrul ecosistemului de plati, furnizand servicii si infrastructura care permit milioanelor de consumatori, companii si guverne din Europa sa faca plati electronice. Membrii sai sunt responsabili de emiterea cardurilor, inscrierea comerciantilor si stabilirea comisioanelor pentru posesorii de carduri si comercianti. Totodata, Visa Europe este cel mai mare procesator de tranzactii din Europa, responsabil de procesarea a peste 16 miliarde de tranzactii anual – 1.627 de tranzactii pe secunda in perioadele de varf.

 In Europa, exista peste 500 de milioane de carduri Visa şi 1 € din fiecare 6€ cheltuiti este pe un card Visa. Cheltuielile totale realizate pe cardurile Visa depasesc 2.000 miliarde de euro, in timp ce cheltuielile efectuate la POS reprezinta 1.500 miliarde de euro.

 Incepand cu anul 2004, Visa Europe a devenit independenta de Visa Inc. si este inregistrata in Marea Britanie, cu licenţa exclusiva, irevocabila si perpetua in Europa. Ambele companii actioneaza in parteneriat pentru a facilita platile cu Visa la nivel global, in peste 200 de tari.

 Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să accesaţi www.visaeurope.com şi @VisaEuropeNews

 

 

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Carduri De Credit


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult