Posesorii de CardAvantaj pot cumpara bilete la concerte in rate

 Posesorii de CardAvantaj pot cumpara bilete la concerte in rate Data: 4 iunie 2010   Ora: 15:14

Posesorii de carduri de credit CardAvantaj isi pot cumpara in rate biletele la concertele organizate de catre Events, de oriunde din tara, in locatiile librariilor Humanitas, au anuntat oficialii Credit Europe Bank.

Daca pana in prezent, colaborarea Events – CardAvantaj privind achizitionarea biletelor la concert era posibila doar in Bucuresti, incepand cu data de 10 iunie, spectatorii isi pot achizitiona in rate bilete la concertele preferate in zece din cele mai mari orase din tara.

 ”Extinderea retelei de achizitie in rate, prin CardAvantaj, a biletelor la concertele organizate de catre Events reprezinta o etapa fireasca de dezvoltare a colaborarii noastre”, a declarat Omer Tetik, Prim Vice Presedinte Credit Europe Bank.

Fanii Aerosmith, The Cranberries sau Gotan Project isi pot cumpara in 3 rate lunare bilete la concertul preferat, fara alte costuri suplimentare si sa primeasca inapoi, sub forma de bonus, 0,3% din valoarea biletului.

In prezent, Credit Europe Bank are in portofoliu peste 330.000 de carduri de credit CardAvantaj, 85 de sucursale, agentii si puncte de lucru, 154 de ATM-uri si peste 9,500 POS-uri instalate la comercianti.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Carduri De Credit


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult