Peste 215.000 participanti la campania MasterCard in hipermarketuri

Peste 215.000 participanti la campania MasterCard in hipermarketuri Data: 30 septembrie 2011   Ora: 12:07

La aproape o luna de cand a inceput campania "Pastreaza loc in portofel pentru ceea ce conteaza cu adevarat", organizata de MasterCard Europe, impreuna cu hipermarketurile Carrefour, Real, Cora si Auchan, 216.153 de utilizatori de carduri MasterCard si Maestro au participat la promotie.

"Avem o medie de 12.600 de oameni intr-o zi de campanie nationala. Toti acestia au platit cu cardul MasterCard sau Maestro si apoi ne-au vizitat standurile din hipermarketuri. Acum, cand tragem linia primei jumatati de campanie, simtim ca toata desfasurarea de forte din perioada pre-campanie este pe deplin justificata", spune Ioana Gorganeanu, Marketing Manager Romania si Regiunea Balcanilor, MasterCard Europe.

Pe durata promotiei, clientii pot castiga 85.000 de premii constand in seturi de jocuri, albume foto si seturi de magneti de frigider, dintre care 168 de premii a cate 1.000 RON, virati direct pe card.

Promotia continua pana pe 23 octombrie, in 42 de hipermarketuri Carrefour, Real, Cora si Auchan, in 13 orase din tara: Bucuresti, Brasov, Cluj, Iasi, Constanta, Pitesti, Ploiesti, Suceava, Targu-Mures, Timisoara, Baia-Mare, Drobeta si Sibiu.

Campania are loc de joi pana duminica: joi si vineri intre orele 14-22, iar sambata si duminica - in intervalul 10.00 – 22.00.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Carduri De Credit


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult