MasterCard continua promotia la plata online a pachetelor de vacanta

MasterCard continua promotia la plata online a pachetelor de vacanta Data: 19 mai 2011   Ora: 13:28

MasterCard si GECAD ePayment continua promotia adresata posesorilor de carduri MasterCard si Maestro, pana pe data de 30 iunie 2011, oferind o reducere de 5% pentru plata online, cu un card MasterCard sau Maestro, a serviciile achizitionate intr-una dintre agentiile de turism partenere.

Campania "Plateste online cu un card MasterCard sau Maestro si ai 5% reducere" isi propune sa evidentieze avantajele comertului electronic pentru posesorii de carduri, in principal confortul, simplitatea si siguranta platilor cu cardul pe internet.

"Campania - o premiera in Romania - a avut in prima luna un succes peste asteptari, de aceea, impreuna cu GECAD ePayment, am decis sa prelungim oferta", spune Gabriel Ghita, Business Development Manager CEE, MasterCard Europe. "Intre 15 aprilie - 15 mai, volumul tranzactiilor cu MasterCard si Maestro la agentiile participante a crescut cu peste 100%, conform datelor furnizate de GECAD ePayment. Aceasta crestere indica un interes foarte mare din partea posesorilor de carduri MasterCard si Maestro pentru tranzactiile online, mai ales atunci cand beneficiaza si de reduceri, pe langa avantajele deja cunoscute, ce tin de confort, simplitate si securitate."

"Prelungirea campaniei duce oferta intr-o perioada care este in mod special relevanta pentru consumatori, pentru ca la inceputul verii se achizitioneaza cele mai multe pachete de vacanta", a mai spus Gabriel Ghita.

Agentiile participante la campanie sunt: Accent Travel & Events, All Seasons, Altours, Avia Travel & Events, Dacos, Europa Travel, Decoleaza.ro, Eximtur, Mareea, Paravion, Perfect Tour, Rezerva.ro, Veltravel si Vola.ro. Detaliile campaniei se regasesc pe site-ul www.epayment.ro.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Carduri De Credit


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult