Grand Cinema Digiplex accepta plata contactless cu MasterCard

Grand Cinema Digiplex accepta plata contactless cu MasterCard Data: 26 octombrie 2011   Ora: 16:12

Grand Cinema Digiplex, cinematograf complet digitalizat, accepta plati cu cardurile contactless MasterCard si Maestro PayPass, au anuntat reprezentantii MasterCard. Tehnologia contactless permite tuturor cinefililor care detin un astfel de card accesul rapid in cele 2.600 de locuri, dispuse in 13 sali.

"Tehnologia contactless se pliaza perfect pe conceptul care sta la baza noului cinematograf - inovatie in beneficiul clientilor - contribuind in acest fel la o experienta cinematografica digitala", spune Denisa Mateescu, General Manager Romania si Regiunea Balcanilor, MasterCard Europe.

Tehnologia PayPass permite posesorilor de carduri MasterCard si Maestro care au aceasta facilitate sa plateasca mult mai rapid decat cu numerar. Tranzactia se deruleaza foarte repede, fara ca utilizatorul sa inmaneze cardul vanzatorului, iar pentru sume sub 100 RON nu se solicita introducerea codului PIN.

Conform studiilor comandate de MasterCard, 90% dintre utilizatorii de PayPass spun ca aceste carduri le depasesc asteptarile, iar 77% dintre cei care detin mai multe carduri il folosesc mai des pe cel PayPass.

Acceptarea cardurilor bazate pe tehnologia MasterCard PayPass la Grand Cinema Digiplex se realizeaza prin intermediul BRD-GSG – emitent de carduri PayPass, cu peste 30.000 de dispozitive contactless si peste 1.300 de puncte de acceptare.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Carduri De Credit


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult