Cupoane valorice pentru posesorii cardurilor de credit real,-

Cupoane valorice pentru posesorii cardurilor de credit real,- Data: 28 iunie 2010   Ora: 13:25

Posesorii cardurilor de credit real,- , emise in parteneriat cu BRD Finance, primesc, pana pe 31 iulie, cupoane valorice pentru prima tranzactie de minim 100 lei efectuata in cadrul hypermarketului.

Actiunea se desfasoara in cadrul  intregii retele de magazine si ofera avantaje suplimentare pentru pensionari.

Astfel, pentru o tranzactie de minim 100 de lei (indiferent de optiunea de plata aleasa prin card), posesorii de card vor primi drept bonus un cupon valoric de 70 lei (pe baza bonului de casa la birourile BRD Finance), pe care il vor putea folosi la cumparaturi in cadrul retelei real,-, reducand astfel bugetul dedicat cosului de cumparaturi.

Promotia le permite clientilor pensionari sa intre in posesia unui cupon cadou in valoare de 100 de lei, pentru prima utilizare a cardului de credit la cumparaturi de cel putin 100 lei.

Cardul real,- le confera clientilor libertatea de a alege modalitatea de plata pentru fiecare utilizare: rate minime lunare (incepand de la 22 lei pe luna), achitarea integrala a sumei - fara costuri in perioada de gratie de pana la 47 de zile - sau plata in 5 sau 10 rate fixe avand costuri mici.

Posesorilor cardului de credit  nu li se percepe taxa anuala de administrare. In plus, acestia beneficiaza de o perioada de gratie de pana la 47 de zile, emiterea si transmiterea gratuita a extrasului de cont lunar, necomisionarea rambursarii anticipate a sumelor utilizate.

Cardul are atasat atat un pachet de asigurari facultative de viata, pentru acoperirea unor riscuri neprevazute precum somaj, deces, invaliditate si incapacitate temporara de munca, precum si un set de asigurari optionale preferate de clienti pentru protejarea cardului si a bunurilor achizitionate prin intermediul sau.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Carduri De Credit


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult