Carpatica informeaza clientii asupra tranzactiilor efectuate cu cardul

Carpatica informeaza clientii asupra tranzactiilor efectuate cu cardul Data: 29 septembrie 2011   Ora: 11:07

Banca Comerciala Carpatica lanseaza SMS Alert - un serviciu ce ofera protectie suplimentara detinatorilor de carduri si control total asupra operatiunilor efectuate prin intermediul cardurilor, au anuntat reprezentantii bancii.

Posesorii de carduri pot primi prin SMS detaliile operatiunilor efectuate cu cardurile detinute si, implicit, au acum posibilitatea sa depisteze si sa actioneze in timp util in cazul eventualelor utilizari neautorizate ale cardurilor. Mesajele SMS se trimit automat, indiferent de locul si ora la care se efectueaza tranzactia si contin detalii despre numarul cardului care a efectuat operatiunea, tipul operatiunii, data, ora, suma si locatia unde s-a derulat tranzactia.

Serviciul este disponibil pentru operatiunile de plata cu cardul la comercianti, plata pe Internet, retragerea de numerar de la ATM-uri si interogarea de sold si poate fi personalizat in functie de necesitatile specifice ale fiecarui detinator de carduri.

Pentru clientii care doresc sa urmareasca toate operatiunile efectuate cu cardul, este disponibila varianta de alertare integrala prin SMS, pentru orice tranzactie.

In cazul clientilor care doresc sa fie instiintati prin SMS doar pentru anumite operatiuni, banca ofera varianta alertarii personalizate, ce face posibila definirea de catre client a pragurilor de alertare pentru fiecare tip de operatiune in parte. Astfel, posesorul cardului va primi SMS doar pentru tranzactiile a caror valoare depaseste pragul de alertare stabilit. Pragul minim in cazul alertei SMS personalizate este de 50 lei/operatiune.

Video: Cum inchid cardul de credit?

SMS Alert este disponibil si pentru cardurile suplimentare, emise pentru utilizatorii desemnati de catre clientii titulari ai conturilor. In acest mod, spre exemplu, o familie are posibilitatea monitorizarii in timp real a nivelului de utilizare a cardurilor emise pe numele copiilor.

Costul abonamentului pentru serviciul SMS Alert este de 5 lei pe luna pentru conturile in moneda nationala si 1 euro pentru cele in moneda europeana, in cazul optiunii de alertare personalizata, si de 8 lei, respectiv 2 euro pentru optiunea de alertare integrala. Pentru activarea serviciului SMS Alert, detinatorii de carduri emise de BCC se pot adresa oricarei unitati teritoriale, in vederea completarii formularului aferent si stabilirii optiunilor de alertare dorite. Serviciul va fi activat si disponibil in urmatoarea zi lucratoare.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Carduri De Credit


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult