Cardul Citibank-Vodafone aduce reduceri de pana la 50% la cumparaturi

Cardul Citibank-Vodafone aduce reduceri de pana la 50% la cumparaturi Data: 25 octombrie 2011   Ora: 14:39

Citibank Romania si Vodafone Romania lanseaza cardul cobrand Citi Vodafone Plus, care poate aduce reduceri de pana la 50% in peste 1.200 de magazine partenere, anunta reprezentantii bancii.

Clientii Vodafone vor primi puncte de loialitate pentru utilizarea cardului Citi Vodafone Plus, achizitionarea unui accesoriu din magazinele Vodafone si online, folosirea simultana a mai multor servicii Vodafone: voce mobila/fixa, date mobile.

Punctele pot fi folosite pentru achizitia de telefoane, accesorii, Internet pe mobil, minute in retea/nationale, internationale, convorbiri cu numere favorite, SMS-uri.

Utilizatoriii Vodafone primesc un bonus de 500 de puncte de loialitate la prima tranzactie cu cardul de credit Citi Vodafone Plus si cate 8 puncte pentru fiecare 10 lei cheltuiti, la cumparaturile obisnuite: in toate supermarket-urile si hypermarket-urile, in benzinarii, magazine de imbracaminte si incaltaminte, restaurante si baruri, cinematografe si la orice achizitie a produselor si serviciilor Vodafone.

Detinatorii cardului beneficiaza de optiunea de plata automata a facturii Vodafone din contul cardului si primesc reduceri de pana la 50% in reteaua Citi Partner, la peste 1.200 de comercianti din intreaga tara (hoteluri, restaurante, magazine, agentii de turism, sali de fitness, centre medicale), printre care se numara Domo, Otter, Geox, Mango, Sony Center, Oxette, Swatch, Cellini si multi altii.

Nu in ultimul rand, detinatorii cardului Citi Vodafone Plus beneficiaza de acces gratuit in 17 muzee importante din tara, printre care Castelul Peles, Castelul Bran, Muzeul Brukenthal, Muzeul Satului, Muzeul National de Istorie al Romaniei, Muzeul National de Arta al Romaniei.

"Prioritatea noastra este sa oferim clientilor Vodafone mai multa valoare si mai multa usurinta in folosirea serviciilor noastre, inclusiv prin imbunatatirile aduse acum programului de loialitate. Parteneriatul dintre Vodafone si Citibank reprezinta un pas important in diversificarea beneficiilor oferite clientilor nostri, dar si in incurajarea utilizarii cardurilor pe piata romaneasca", a spus Inaki Berroeta, Presedinte si Chief Executive Officer Vodafone Romania.

"La baza parteneriatului dintre Citibank si Vodafone sta un set de valori comune: doua branduri globale puternice care si-au propus sa ofere cele mai bune servicii si experiente de consum clientilor lor prin inovatie constanta. Prin acest parteneriat cu Vodafone, extindem gama de produse bancare dedicate valorificarii inteligente a resurselor financiare cu noul card de credit Citi Vodafone Plus", a spus Tibor Pandi, Director General Citibank Romania.

Cardul de credit Citi Vodafone Plus este destinat exclusiv clientilor Vodafone, abonati persoane fizice.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Carduri De Credit


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult