Bonus pentru tranzactiile cu cardurile de credit Banca Romaneasca

Bonus pentru tranzactiile cu cardurile de credit Banca Romaneasca Data: 7 decembrie 2011   Ora: 16:15

Clientii posesori de carduri de credit de la Banca Romaneasca pot beneficia pentru tranzactiile efectuate in perioada 1 decembrie 2011 – 31 ianuarie 2012 de un bonus de 2%, la comerciantii din tara si din strainatate sau pe internet, au anuntat reprezentantii bancii.

Clientilor li se returneaza pe card 2% din valoarea cumparaturilor, la tranzactii de minimum 200 de lei platite cu cardul de credit emis de Banca Romaneasca.

Lunar, un posesor de card nu poate primi un bonus mai mare de 150 de lei. Bonusurile vor fi acordate la sfarsitul fiecarei luni, dupa inregistrarea in contul de card a tranzactiilor efectuate. Valoarea bonusului va fi evidentiata separat, la rubrica "Bonus promotie", in extrasul de cont al cardului de credit aferent lunii in care se acorda.

Bonusul care va fi returnat pe card se calculeaza si se acorda pentru tranzactiile inregistrate in contul cardului de credit realizate atat cu cardul principal, cat si cu cel secundar.

Video: In cat timp obtin un card de credit?

Nu pot beneficia de bonusuri clientii care au, la data calcularii acestora, o intarziere la plata mai mare de 30 de zile, cei care au depus cerere pentru inchiderea cardului de credit MasterCard Standard pana la data inceperii promotiei sau in timpul promotiei, precum si cei ale caror carduri nu vor fi innoite sau sunt suspectate de frauda.

Pe langa bonusul de 2%, Banca Romaneasca le ofera posesorilor MasterCard Standard si alte facilitati, precum "Rate destepte" si "Reduceri destepte".

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Carduri De Credit


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult