Biletele de tren cumparate online cu MasterCard au 10% reducere

Biletele de tren cumparate online cu MasterCard au 10% reducere Data: 15 iunie 2011   Ora: 11:33

CFR Calatori si MasterCard acorda o reducere de 10% la orice bilet cumparat online, de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, daca este platit cu un card MasterCard sau Maestro, indiferent de banca emitenta a acestuia, au anuntat reprezentantii MasterCard.

Biletele cu pret redus pot fi achizitionate numai online, prin serviciul Bilete CFR online/e-commerce, pus la dispozitie de CFR Calatori si Raiffeisen Bank. Oferta este valabila in perioada 15 iunie 2011 - 30 septembrie 2011.

Reducerea la plata cu cardurile MasterCard sau Maestro se acorda la suma finala, dupa ce au fost aplicate si alte eventuale discount-uri acordate de CFR Calatori, cum este cea pentru bilete dus-intors. Pentru achizitionarea biletelor, clientul se inregistreaza pe site-ul www.cfrcalatori.ro, alege destinatia si selecteaza modalitatea de plata online, cu cardul. Dupa finalizarea tranzactiei, acesta va primi pe mail biletul de calatorie, in varianta electronica. Tiparirea biletului nu este obligatorie, clientul fiind identificat in tren doar pe baza cartii sale de identitate si a ID-ului de bilet.

"Transportul in comun este un domeniu in care MasterCard a avut proiecte pentru plati electronice in mai multe orase din lume in ultimii ani, iar Bucurestiul este unul dintre acestea", spune Denisa Mateescu, General Manager Romania si Regiunea Balcanilor, MasterCard Europe.

"Am inceput anul trecut cu acceptarea platilor contactless, bazate pe tehnologia MasterCard PayPass, in transportul subteran, iar de curand am continuat dezvoltarea in transportul de suprafata. De data aceasta, prin parteneriatul cu CFR Calatori vrem sa aratam cat de simplu este sa-ti cumperi biletele de tren, din fata calculatorului si fara costuri suplimentare, ba chiar cu o reducere de 10%. Toate datele sunt trimise pe mail, ceea ce simplifica foarte mult pregatirile noastre de calatorie, fie ca vorbim de vacante, fie de cele in interes de serviciu", a mai spus Denisa Mateescu.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Carduri De Credit


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult