Banca Transilvania lanseaza cardul de credit Visa Gold BT - Rotary

Banca Transilvania lanseaza cardul de credit Visa Gold BT - Rotary Data: 28 mai 2010   Ora: 09:59

Banca Transilvania si Asociatia Rotary International District 2241 au lansat cardul co-branded de credit Visa Gold BT - Rotary, destinat membrilor Rotary din intreaga tara.

Pentru fiecare plata cu acest card, banca vireaza in contul asociatiei un anumit procent din valoarea respectivei plati, precum si o parte din contravaloarea taxei anuale, aferenta cardului.

 “Stim sa facem afaceri cu suflet, implicandu-ne, cu responsabilitate, in viata comunitatii. Iar lansarea cardului Visa Gold BT – Rotary este o noua initiativa de acest gen. Parteneriatele pe care le avem, ca banca, genereaza proiecte de succes, tocmai pentru ca ne ghidam pe principiul win-win. Cu Asociatia Rotary colaboram deja de cativa ani, in misiunea comuna de a veni tot mai aproape de oameni”, a declarat directorul general al BT, Robert C. Rekkers.

Avand un card Visa Gold BT – Rotary, membrii Rotary pot beneficia de credit de pana la 10.000 euro, valoare echivalenta in lei. Perioada de gratie a cardului este de pana la 55 de zile, perioada in care imprumutul poate fi returnat, fara a trebui sa fie platit ceva in plus.

In plus, utilizatorii acestui card au posibilitatea de a cheltui zilnic maxim 30.000 lei, prin tranzactii efectuate, cumulat, la bancomat, la POS si prin Internet. Peste 30 de milioane de locatii comerciale accepta cardul Visa, in peste 150 de tari, iar in Romania, o serie de comercianti asigura discount-uri pentru plata cu Visa Gold BT – Rotary.

Banca Transilvania nu percepe niciun comision pentru achitarea la comercianti cu acest card co-branded sau pentru plata facturilor de telefonie si utilitati la bancomatele institutiei.

 In cazul pierderii cardului poate fi solicitata, in numerar, in regim de urgenta, o suma de pana la 2.000 dolari, in limita disponibilului din contul de card.

Totodata, utilizatorii acestui card vor beneficia, la plecarea in calatorie, de un pachet de asigurari.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Carduri De Credit


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult