Trax Auto – servicii rent a car in Bucuresti cu numeroase avantaje

Trax Auto – servicii rent a car in Bucuresti cu numeroase avantaje Data: 7 august 2019   Ora: 11:30

Pentru cei ce doresc sa viziteze Bucurestiul sau sosesc la aeroportul Otopeni dupa o lunga calatorie, serviciile rent a car sunt cele la care e indicat sa se apeleze. Cu sofer personal sau fara, inchirierile de masini sunt in mare cautare. Avantajele sunt numeroase. Printre acestea se numara si experienta de a conduce o masina mult dorita. In cazul in care se opteaza pentru sofer personal, beneficiarul se poate bucura pe deplin de toate automatizarile masinii.

Firmele din aceasta piata de profil sunt numeroase. Atunci cand se opteaza pentru serviciul rent a car, atentia trebuia indreptata catre o firma profesionista, cu costuri ce se pliaza pe toate buzunarele. Ca o recomandare in acest sens vine Trax Auto.

Companie de inchirieri masini in Bucuresti si din aeroportul Otopeni, Trax Auto este formata dintr-un colectiv profesionist, dedicat si punctual. Solicitantii vor fi transportati catre destinatie in conditii optime de calatorie.

Multitudinea masinilor puse la dispozitia beneficiarilor

Totodata, pentru cei ce vor sa experimenteze pe propria piele puterea si dotarile masinile, pot alege dintr-o gama larga. Pentru clienti, Trax Auto a pus la dispozitie o multitudine de marci de masini precum:

 • Peugeot

 • Suzuki

 • Dacia

 • Ford

 • Renault

 • Opel

 • Merceses

 • Audi

 • BMW etc.

Modele sunt numeroase, din ani diferiti, cu dotari diverse. Solicitantii pot alege o masina ce are cutia de viteze hidramata sau manuala. Daca este vorba despre o intreaga familie, se poate opta pentru o masina mult mai incapatoare. Sau, dupa cum este obisnuit fiecare, masina poate fi diesel sau pe benzina.

Masinile sunt foarte bine intretinute, verificate periodic si dotate cu sisteme si aparaturi de ultima generatie pentru o calatorie cat mai placuta si sigura.

Aici se pot vedea oferte rent a car din Otopeni de la Trax Auto.

Transfer aeroport Otopeni

Trax Auto poate prelua si persoane de la aeroportul Otopeni. Solicitantul poate alege intre o masina pentru 4 pasageri sau un microbuz. Acest serviciu se poate presta catre orice localitate aleasa din Romania sau chiar din strainatate. Pentru rutele Aeroport – Gara de Nord si Aeroport – Piata Universitatii, costurile sunt deja afisate pe site. Se poate solicita si o alta destinatie din Bucuresti, fara costuri suplimentare.

Serviciul de rent a car Otopeni se desfasoara simplu: soferul firmei va astepta la aeroport Otopeni sosiri cu o placuta cu numele beneficiarului. Plata se face la sosirea pe aeroport, apoi transferul va fi realizat in siguranta catre destinatia aleasa.Pretul poate varia atunci cand se doreste transportul cu un anumit tip de masina.

Rezervarea se poate face direct in cadrul site-ului. Dupa ce s-au completat toate detaliile din formularul de rezervare, pentru confirmare se apasa butonul rezerva. Beneficiarul va primi un email ulterior cu un fisier pdf atasat. Fisierul contine toate detaliile rezervarii. Solicitantul trebuie sa raspunda la emailul primit pentru a confirma rezervarea. Pretul final nu include taxe de parcare, de drum etc – acestea sunt suportate de catre firma.

Rent a car cu sofer personal

Trax Auto pune la dispozitia clientilor posibilitatea de a inchiria masina dorita cu sofer personal. Personalul firmei se recomanda prin experienta si profesionalism, iar drumul catre destinatie va fi astfel unul sigur, fara incidente.

Pentru cei ce nu sunt familiarizati cu strazile Bucurestiului, este mult mai recomandata solicitarea unui sofer personal. Nu trebuie sa se consulte harta orasului la fiecare noua bifurcatie. Prin intermediul unui sofer personal, solicitantul se poate bucura de toate dotarile masinii si de peisaj. Totodata, prin intermediul soferului personal, solicitantul isi poate rezolva si anumite sarcini pe timpul calatoriei. Nu va mai avea grija condusului prin Bucurestiul mereu aglomerat.

Mai pe scurt, de la Trax Auto se poate alege:

 • Inchirierea unei masini pentru transfer la sau de la aeroport

 • Inchirierea unei masini pentru transferul in Bucuresti

 • Inchirierea unei masini pentru transferul in Romania

 • Inchirierea unei masini in regim de rent a car cu sofer

Pretul de inchiriere a unei masini difera in functie de modelul acesteia. Daca aceasta este inchiriata pentru o perioada mai lunga de timp, solicitantul va beneficia de reducere.

Echipa Trax Auto sta la dispozitia solicitantilor pe toata perioada inchirierii cu suport si cele mai bune sfaturi. Un surplus de detalii in completarea celor enuntate anterior se regaseste in cadrul site-ului.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult

 • Credite


  Compara »
 • Depozite la Termen


  Compara »

Advertorial

Trei situatii in care ai nevoie de servicii de reincarcare Orange, in contextul pandemiei de coronavirus

La cumpana dintre ani, cand probabil ti-ai pus, ca toti ceilalti oameni, cateva dorinte pentru 2020, cu siguranta nu ti-ai imaginat ce turnura vor ... citeste mai multArticolul Saptamanii

Toți angajații Avira la nivel global vor lucra de acasă, ca măsură preventivă în contextul COVID-19

Ca măsură de precauție, Avira, dezvoltatorul german de solutii de securitate, își va închide toate birourile fizice din ... citeste mai mult